Συνελήφθη και ο δεύτερος άνδρας για τον θάνατο του Ζακ – Τι έδειξε το πόρισμα

09:21 25/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε θρίλερ εξελίσσεται το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου στη διάρκεια της απόπειρας ληστείας, καθώς σύμφωνα με όσα είπαν οι ιατροδικαστές, δεν μπορούν να διαγνώσουν με ακρίβεια πώς επήλθε ο θάνατός του.

Τη νεκροτομή στη σορό του θύματος έκανε ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογριάς, από το Δημόσιο και ο Θ.Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου.

Πάντως, ο ιατροδικαστής ανέφερε χαρακτηριστικά στις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση ότι δεν εντόπισε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο του 33χρονου.

Μιλώντας στους

δημοσιογράφους, ο κ. Καλογριάς δήλωσε: «Το συμπέρασμα της νεκροψίας – νεκροτομής στο οποίο συμφωνούμε και οι δυο και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων και μακροσκοπικό αποκλεισμό θανατηφόρων κακώσεων. Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους τον θάνατο. Είχε κάποια τραύματα διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος, μικρά θλαστικά τραύματα που από μόνα τους δεν δικαιολογούν το θάνατο γι’ αυτό προχωράμε σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο.

Σ’ αυτή τη φάση αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν υπήρχαν θανατηφόρες κακώσεις μακροσκοπικά από τη νεκροτομή που έγινε που να δικαιολογούν τον θάνατο. Είχε διάσπαρτες, εκδορές, εκχυμώσεις ο άνθρωπος αλλά αυτά από μόνα τους δεν δικαιολογούν ιατροδικαστικά τον θάνατο. Είχε πολλές κακώσεις μικρές που δεν δικαιολογούν τον θάνατο».

Πλέον, μετά την εξέλιξη αυτή, «φως» αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις,οι οποίες, όμως, αναμένεται να πάρουν περίπου δύο εβδομάδες ώστε να βγουν συμπεράσματα.

Στο μεταξύ, συνελήφθη τελικά ο 55χρονος ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών.

Είναι ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε γα να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Σε βάρος του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τώρα οδηγείται στον εισαγγελέα μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

The post Συνελήφθη και ο δεύτερος άνδρας για τον θάνατο του Ζακ – Τι έδειξε το πόρισμα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα