Πρεμιέρα για το «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ

13:29 24/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή της με τίτλο «Μαζί σου».

«Φίλες και φίλοι καλημέρα σας, πρέπει να το συνηθίσω… Μαζί σας θα είμαστε κάθε πρωί στις 11:30 για δυόμισι ώρες. Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας πρώτα απ’ όλα τον ΣΚΑΪ που με ενέταξε στο δυναμικό του και μου δίνει την ευκαιρία να υπηρετήσω με συνέπεια τις αρχές, τα ιδανικά, τις αξίες που προάγει.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστώ με την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης και το πιο δημιουργικό πρόγραμμα.

Επίσης, θέλω να πω ότι το Όλοι Μαζί Μπορούμε είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα που μπορούμε να στείλουμε στην ελληνική κοινωνία, γιατί ο καθένας από εμάς μπορεί να ξεχωρίσει μόνος του, όλοι μαζί όμως μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τώρα, θέλω να απευθυνθώ σε σένα αγαπημένε φίλε, αγαπημένη φίλη και να σου πω ότι θα είμαστε μαζί σου στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα κάνουμε μαζί την έρευνα, την αποκάλυψη, την καταγγελία, θα δώσουμε τη λύση και θα ζήσουμε μαζί σου ξεχωριστές εμπειρίες, γι’ αυτό έλα στην ομάδα μας, γίνε μέλος αυτής εδώ της προσπάθειας», είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της.

Πηγή: zappit.gr

The post Πρεμιέρα για το «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα