Συναγερμός στον Έβρο – Συνελήφθησαν 4 Τούρκοι σε απαγορευμένη ζώνη

12:46 20/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Άλλο ένα περίεργο περιστατικό αναφέρεται στον Έβρο, όπου συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι σε απαγορευμένη ζώνη στα σύνορα του Έβρου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το evros24.gr, στο Σοφικού του Διδυμοτείχου, εντοπίστηκαν μέσα σε απαγορευμένη περιοχή τέσσερα άτομα Τούρκοι πολίτες, οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι δημοσιογράφοι οι δύο και τεχνικοί του τηλεοπτικού συνεργείου οι άλλοι δύο. Σύμφωνα με άλλες πηγές οι δύο δηλώνουν δημοσιογράφοι που έκαναν ρεπορτάζ για τη μητέρα με τα τρία παιδιά της που χάθηκαν στον ποταμό Έβρο, ενώ οι άλλοι δύο δήλωσαν ότι είναι συγγενείς των αγνοουμένων.

Η σύλληψη έγινε από άνδρες της αστυνομίας Διδυμοτείχου για να μεταφερθούν στον εισαγγελέα Ορεστιάδας όπως κι έγινε.

Αυτό που ερευνούν οι Αρχές, σύμφωνα με το evros24.gr, είναι το γεγονός ότι οι συλληφθέντες ζουν στην Ελλάδα και δεν ήρθαν από την Τουρκία για να κάνουν το ρεπορτάζ.

Οι δύο Τούρκοι βρέθηκαν στον Έβρο από την Αθήνα και οι άλλοι δύο Τούρκοι πολίτες από την Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το evros-news.gr.

Σε βάρος και των τεσσάρων έχει σχηματιστεί δικογραφία για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.

The post Συναγερμός στον Έβρο – Συνελήφθησαν 4 Τούρκοι σε απαγορευμένη ζώνη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα