Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο -Δεν έπεσαν πυροβολισμοί

19:33 24/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά από έρευνα η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι δεν επιβεβαιώθηκε ότι έπεσαν πυροβολισμοί στην καρδιά της πόλης. Έτσι, ήρθη ο αποκλεισμός και ο κόσμος μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα και να κάνει τα ψώνια του, καθώς σήμερα είναι black Friday.

Νωρίτερα επικράτησε πανικός, καθώς υπήρξαν μαρτυρίες ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα από τον σταθμό του μετρό Oxford Circus, κοντά σε έναν από τις πιο κεντρικούς

εμπορικούς δρόμους την Oxford Street.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε πως: «Η αστυνομία έχει ανταποκριθεί σε επεισόδιο που εκτιμαται ως τρομοκρατικό. Πάνοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται επί τόπου και ενεργούν σε συνεργααξιωματικοί βρίσκονται στη σκηνή και ασχολούνται μαζί με συναδέλφους τους από την αστυνομία Μεταφορών».

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως: «Οι αξιωματικοί ανταποκρίνονται σε αναφορές για ένα περιστατικό στο σταθμό Oxford Circus. Οι αξιωματικοί είναι στη σκηνή, και θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες όταν θα έχουμε».


Ο σταθμός του μετρό Bond Street επίσης έκλεισε και μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitterη μητροπολιτική αστυνομία συμβουλεύει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην Oxford Street να προφυλαχθούν σε εσωτερικό χώρο αν είναι δυνατόν.

Πολλοί μάρτυρες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι είδαν τους ανθρώπους να τρέχουν μακριά από το σταθμό και περιγράφουν τον πανικό στην περιοχή.

Αστυνομικοί που «χτενίζουν» την περιοχή ανέφεραν πως μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει στοιχεία που να πιστοποιούν τους πυροβολισμούς, παρά μόνο οι αρχικές πληροφορίες και ο πανικός που επικράτησε.

The post Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο -Δεν έπεσαν πυροβολισμοί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα