Συγνώμη από Λουτσέσκου για όσα είπε μετά το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

19:33 7/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Συγνώμη ζήτησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, με επιστολή την οποία έστειλε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία θα κρίνει τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

«Ζητώ συγγνώμη για αυτή την λεκτική υπερβολή που χρησιμοποίησα. Ήταν ένας έντονος αγώνας και η δήλωσή μου έγινε υπό συνθήκες ψυχικής έντασης και εκνευρισμού. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω κανέναν» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δήλωση του τεχνικού

του ΠΑΟΚ.

Οι δικηγόροι του «δικεφάλου του Βορρά» ζήτησαν να απορριφθεί η δίωξη σε βάρος του ή επικουρικά να ληφθεί υπόψη η αρχή της αναλογικότητας.

Επίσης υποστήριξαν πως η δίωξη πρέπει να απορριφθεί επειδή ανάμεσα στα άλλα ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν ονομάτισε κάποιον συγκεκριμένα. Η απόφαση αναμένεται να βγει την επόμενη εβδομάδα.

Τι είχε πει ο Λουτσέσκου, μετά την πρόκριση-θρίλερ της ομάδας του με πέναλτι στο 118΄; «Μία ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και η άλλη ομάδα προσπάθησε να μην παίξει ποδόσφαιρο και ήρθε να μας γ….σει. Ήταν δύο πέναλτι, κόκκινη κάρτα ο αντίπαλος ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Υπό κανονικές συνθήκες αυτό το παιχνίδι θα είχε κριθεί στα 90 λεπτά».

The post Συγνώμη από Λουτσέσκου για όσα είπε μετά το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα