Ο Πέρεθ σε πανικό, ζήτησε από τον Ζιντάν να γυρίσει στη Ρεάλ

21:20 6/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Μετά τη συντριβή της Ρεάλ από τον Άγιαξ μέσα στο Μπερναμπέου και τον πρόωρο αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρόεδρος της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ περιήλθε σε κατάσταση πανικού και αποφάσισε να ζητήσει από τον Ζινεντίν Ζιντάν να γυρίσει πίσω στη Μαδρίτη, καθώς αντελήφθη ότι η οργή των φιλάθλων στρέφεται πλέον και εναντίον του.

Όπως γράφει η έγκυρη αθλητική εκπομπή La Sexta, ο Πέρεθ σκέφτεται να απολύσει άμεσα τον προπονητή Σολάρι, λωστε να μην κάτσει καν στον πάγκο στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βαγιαδολίδ.

Και δεν έμεινε εκεί. Σήκωσε το τηλέφωνο και μίλησε με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ζητώντας του να επιστρέψει άμεσα στη Μαδρίτη και να αναλάβει -από αύριο, αν είναι δυνατόν- τη Ρεάλ.

Τι απάντησε ο Γάλλος κόουτς; Ένα μεγαλοπρεπές «όχι», με το σκεπτικό ότι τώρα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα. Άφησε, όμως, να εννοηθεί πως το συζητά για το καλοκαίρι, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει το ελεύθερο να χτίσει την ομάδα από την αρχή. Ο Πέρεθ φέρεται να συζήτησε το θέμα με τους συνεργάτες του και αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει ο ξεχωριστός Ζιζού στο Σαντιάγο Μπερναμπέου!

Και τι θαγίνει αν δεν τα βρουν, τελικά; Ίσως δούμε να επιστρέφει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έσπευσε να αυτοπροταθεί τα τελευταία 24ωρα…

The post Ο Πέρεθ σε πανικό, ζήτησε από τον Ζιντάν να γυρίσει στη Ρεάλ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα