Συγκλονίζει η βοηθός του Μπιλ Κόσμπι: Μου έδωσε ένα χάπι και με βίασε ενώ κοιμόμουν

17:07 6/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Ξεκίνησε η δίκη του γνωστού κωμικού ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον 60 γυναικών. Πρώτη μάρτυρας κατηγορίας η βοηθός του, Κέλι Τζόνσον, η οποία παρέστη στη δίκη για την υπόθεση κακοποίησης της Άντρεα Κόνσταντ.

Εν μέσω λυγμών και αναφιλητών η Τζόνσον διηγήθηκε τα όσα έζησε η ίδια στα χέρια του 79χρονου πλέον Μπιλ Κόσμπι το 1996 σε ένα ξενοδοχείο του Μπελ Ερ.

Η γυναίκα εργαζόταν ως βοηθός του ατζέντη του ηθοποιού, όταν εκείνος την προσκάλεσε να γευματίσουν μαζί. Όμως το γεγονός ότι το γεύμα θα ήταν σε ένα μπάνγκαλοου που είχε νοικιάσει ο Κόσμπι την υποψίασε. Όταν δε την υποδέχθηκε φορώντας μόνο τη ρόμπα του και τις παντόφλες του ένιωσε πανικό να την κατακλύζει.

Ο γνωστός ηθοποιός της προσέφερε ένα ποτήρι κρασί, αλλά εκείνη αρνήθηκε, όπως συνέχισε στην κατάθεση της.

«Μου φαίνεται πως πρέπει να χαλαρώσεις», της είπε κάποια στιγμή, και της πρόσφερε ένα άσπρο χάπι. Εκείνη αρνήθηκε πεισματικά, όμως ο Κόσμπι την πίεσε υπερβολικά. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα προσποιήθηκε ότι κατάπιε το χάπι, τοποθετώντας το κάτω από τη γλώσσα της, εκείνος την ανάγκασε να ανοίξει το στόμα της ώστε να σιγουρευτεί ότι πράγματι το κατάπιε. Αμέσως μετά, η γυναίκα ένιωσε ζάλη.

Πήγε αμέσως στο μπάνιο, προσπαθώντας να συνέλθει και εκεί είδε πολλά μπουκάλια με χάπια. Προσπάθησε να δει τι έγραφαν, όμως τα γράμματα της φαίνονταν θολά. Από τη στιγμή εκείνη και μετά δεν θυμόταν τίποτα. Όταν ξύπνησε, βρισκόταν στο κρεβάτι με το φόρεμά της ανασηκωμένο, το στήθος της εκτεθειμένο, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο Κόσμπι βαριανασαίνοντας.

«Τον θυμάμαι να στέκεται στο πλάι του κρεβατιού με τις παντόφλες του στο πάτωμα και να αναρωτιέμαι γιατί κοιτούσα τις παντόφλες του. Ήθελα να τραβήξω το φουστάνι μου. Ένιωθα φόβο και αδυναμία» κατέληξε στην κατάθεση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα