Συγκλονιστική μαρτυρία Κόνιαρη – Δύο χρόνια μακριά από το μπάσκετ

14:20 31/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένας τραυματισμός στην πλάτη, την άνοιξη του 2014 και μία αναγκαστική αποχή από τις προπονήσεις, για περίπου δύο εβδομάδες, ήταν η αιτία για έναν φαινομενικά συνηθισμένο τραυματισμό στο πόδι, που όμως, έμελλε να τον ταλαιπωρήσει για σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια αλλά και τελικά, να αποτελέσει την αφορμή για να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά και να επιστρέψει στα παρκέ, ακόμη πιο ολοκληρωμένος παίκτης απ’ ό,τι ήταν!

Ο λόγος για τον Αντώνη Κόνιαρη, που μετά δύο χρόνια γεμάτα περιπλάνηση στους γιατρούς, στους φυσιοθεραπευτές, τα νοσοκομεία και τα χειρουργεία, δεν βρήκε απλά το σθένος για

να ορθοποδήσει, αλλά συνάμα πέρασε και το μήνυμα ότι όποιος δεν «λυγίζει» από τις δυσκολίες, μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει.

Το gazzetta.gr συνομίλησε με τον 19χρονο Χανιώτη διεθνή point-guard του ΠΑΟΚ και σας παρουσιάζει την συγκλονιστική του «εξομολόγηση» γύρω από την διετή ταλαιπωρία από έναν τραυματισμό στην ποδοκνημική, που αποτέλεσε την αφορμή για να βιώσει μία σπάνια περιπέτεια που τον έκανε να ωριμάσει και να μεγαλώσει πρόωρα. Και απ΄ ότι φάνηκε στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων της Κρήτης, να γίνει και πολύ καλύτερος παίκτης απ’ ό,τι ήταν πριν χτυπήσει.

Διαβάστε τι λέει ο πρωταθλητής Ευρώπης και μέλος της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά για το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό, την συμβολή του ΠΑΟΚ και του Σούλη Μαρκόπουλου στην ολική του επαναφορά, αλλά και το πόσο συνειδητοποιημένος δηλώνει για το θέμα της αγωνιστικής απραξίας των νεαρών ταλαντούχων Ελλήνων παικτών.

Πώς εξηγεί την «πτήση» της Εθνικής Νέων προς το χρυσό μετάλλιο, τι δηλώνει για τον προπονητή του στις μικρές Εθνικές ομάδες αλλά και από του χρόνου στον «δικέφαλο του Βορρά», Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά και με τι διάθεση θυμάται την ιστορία με το περιβόητο «χαστούκι» που του είχε δώσει πριν τρία χρόνια στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα εφήβων στην Τουρκία.

Πώς βίωσε το ψυχολογικό σοκ της απώλειας των μαλλιών του, πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος την αγωνιστική πρόοδο που έκανε μέσα σε έναν χρόνο, πως ονειρεύεται στο άμεσο μέλλον την καριέρα του στο μπάσκετ και γιατί η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου στο νησί που γεννήθηκε, «κούμπωσε» δύο «συγκυρίες» που τον έκαναν σφόδρα ευτυχισμένο…

Oλόκληρη η συνέντευξη στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα