Ξεσπά ο τελευταίος σύντροφος του Τζιάνι Βερσάτσε: Είναι γελοία η σκηνή που… (ΒΙΝΤΕΟ)

13:18 31/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Αυστηρή κριτική ασκεί στη σειρά «American Crime Story» που πραγματεύεται τη δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε, ο τελευταίος σύντροφος του διάσημου μόδιστρου, αναφορικά με τον τρόπο που παρουσιάζουν το τραγικό περιστατικό.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Αντόνιο Νταμίκο μιλά δημοσίως και εξαπολύει πυρά για τη σκηνή της δολοφονίας. Τον ίδιο υποδύεται ο Ρίκι Μάρτιν ο οποίος απεικονίζεται συντετριμμένος να σηκώνει στα χέρια του το άψυχο σώμα του αγαπημένου του που έπεσε νεκρός στην είσοδο της έπαυλής του στο Μαϊάμι από τα πυρά του Άντριου Κουνάναν, ενός ζιγκολό που επεδίωκε

φήμη και πλούτη.

Ο λόγος της δολοφονίας δεν αποκαλύφθηκε ποτέ καθώς ο δράστης αυτοκτόνησε οκτώ ημέρες μετά την πράξη του κι ενώ ήταν περικυκλωμένος από αστυνομία.

Ο 58χρονος Νταμίκο, που είχε 15 χρόνια σχέση με τον Βερσάτσε, εξοργισμένος αναφέρει στον Guardian: «Η εικόνα του Ρίκι Μάρτιν να κρατά τη σορό στα χέρια του είναι γελοία. Μπορεί να είναι ποιητική αδεία του σκηνοθέτη, ωστόσο, εγώ δεν αντέδρασα έτσι».

Όπως περιγράφει, ο Τζιάνι βγήκε για να πάρει εφημερίδα και ο ίδιος έπινε καφέ στη βεράντα. Όταν άκουσε τους πυροβολισμούς βγήκε τρέχοντας με τον μπάτλερ και είδαν τον Βερσάτσε να κείτεται στα σκαλιά μέσα σε μία λίμνη αίματος. Στη συνέχεια όμως, τον απομάκρυναν κι έτσι δεν κατάφερε ποτέ να κρατήσει στα χέρια του τον σύντροφο του.

Ο Κουνάναν εκτέλεσε τον Βερσάτσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα