Συγκλονιστική η μαρτυρία φίλης φοιτήτριας – Τι λέει στην κατάθεσή του ο 19χρονος για τον φόνο

09:32 7/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Ένα συνταρακτικό μυστικό της Ελένης φέρεται να αποκάλυψε στις λιμενικές Αρχές που διερευνούν τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο η επιστήθια φίλη της.

Η κοπέλα ανέφερε ότι το θύμα είχε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό, ότι δνε της άρεσε η ζωή της στη Ρόδο και είχε κατάθλιψη, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ότι η φοιτήτρια της εκμυστηρεύτηκε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρία άτομα τα οποία την κατέγραψαν σε βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=TygyLjf6cCs&feature=youtu.be

Αναλυτικά

ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται με τον 21χρονο Ροδίτη για τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας περιέγραψε στην κατάθεσή του όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνους και την άτυχη κοπέλα.

Στο μεταξύ ο συνήγορος της οικογένειας της Ελένης, Αλέξης Κούγιας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σοκάρει, καθώς τόνισε ότι οι δράστες της είχαν δέσει τα πόδια με σχοινί «για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της». Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 21χρονη ήταν πιθανότατα εν ζωή πριν οι δράστες τη ρίξουν στη θάλασσα «αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν».

The post Συγκλονιστική η μαρτυρία φίλης φοιτήτριας – Τι λέει στην κατάθεσή του ο 19χρονος για τον φόνο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα