Συγκλόνισε η μητέρα της Μυρτούς – Είχε αντιληφθεί την παρουσία του Πακιστανού

21:26 28/1/2014 - Πηγή: Aixmi

Σπαρακτικά ήταν τα λόγια της μητέρας της Μυρτούς, του κοριτσιού που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον Πακιστανό στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2012, στη δίκη που ξεκίνησε το πρωί στη Σύρο.

Όπως είπε στους δικαστές, είχε αντιληφθεί την παρουσία του Πακιστανού και προσπαθούσε να αποτρέψει την κόρη της, η οποία ήθελε να ανέβει στα βράχια για να ακούσει μουσική.

«Είναι ένας μαυριδερός που κοιτάζει συνεχώς προς τα εδώ και με φοβίζει. Άλλωστε, σε λίγο θα φύγουμε», της είπα, αλλά εκείνη επέμεινε.

«Θα

είμαι εδώ στα βράχια και θα ακούω μουσική. Μόλις μαζέψεις τα πράγματα φώναξέ με ή τηλεφώνησέ μου και θα έρθω», μου απάντησε και έφυγε.

Λίγα λεπτά αργότερα της τηλεφώνησε, αλλά το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο. Αμέσως ξεκίνησε να την ψάχνει μαζί με τη μεγάλη της κόρη. Όταν πλησίασαν, είδαν τη Μυρτώ πεσμένη, αλλά στην αρχή δεν την αναγνώρισαν…

«Είδα ένα αλλοιωμένο σώμα και πρόσωπο. Έβλεπα παντού αίμα. Πάρα πολύ αίμα. Το δεξί της μάτι ήταν κλειστό, πρησμένο και μελανιασμένο. Το αριστερό της μάτι ήταν ανοιχτό και ασάλευτο. Σκέφτηκα πως αν δεν πέθανε ακόμα, σε λίγα λεπτά θα είναι σίγουρα νεκρή. Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι το παιδί μου είναι κλινικά νεκρό».

Η τραγική μητέρα μάζεψε το κουράγιο της και πήγε ξανά στον τόπο που μαρτύρησε το παιδί της.

«Τέσσερις μήνες μετά πήγα στο ίδιο σημείο. Ήθελα να δω το μέρος που κακοποιήθηκε το παιδί μου. Παρόλα που έβρεξε και η θάλασσα ξεβράζει τα νερά της, τα βράχια είχαν ακόμη το αίμα του παιδιού μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα