Συγκλόνισαν οι καταθέσεις των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη

15:27 13/1/2020 - Πηγή: Aixmi

Συγκλονιστικές ήταν οι καταθέσεις των γονιών της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία είχε βιαστεί και δολοφονηθεί στη Ρόδο πριν από ένα χρόνο από δύο συνομηλίκους της – έναν 21χρονο Ροδίτης και έναν 20χρονο αλλοδαπό.

«Μου κατέστρεψαν τη ζωή. Θέλω να καταδικαστούν με την ανώτατη ποινή, δεν μπορεί να παρακαλάει το παιδί και να μην δείχνουν έλεος. Βρεθήκανε δύο ανθρωπόμορφα τέρατα, να αφαιρέσουν τη ζωή του παιδιού μου», είπε η μητέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι συνέπραξαν και άλλα άτομα

στο έγκλημα.

«Πστεύω ότι γιαγιά και όλο το περιβάλλον είναι μέσα στα κόλπα του εγγονού. Η γιαγιά του νεαρού από τη Ρόδο λέει ότι δήθεν είδε χαρούμενη την Ελένη μου να είναι με τα δύο τομάρια, θα ακούσετε αλήθειες με αυτή τη γιαγιά που δεν ντράπηκε και ήρθε; Εγώ πιστεύω ότι ακούγανε και κωφεύανε, ξέρανε την προβληματική συμπεριφορά, και δεν ενδιαφερόταν».

Στο τέλος της κατάθεσής της κινήθηκε προς την πλευρά των δύο κατηγορουμένων, φωνάζοντας: «Θέλω να δω τις φάτσες τους, το δικαιούμαι. Δυο φορές ισόβια, για να μη δουν το φως του ήλιου για να δικαιωθώ… θα τους σκοτώσω εγώ αν δεν τους βάλουν ισόβια. Εγώ θα την κάνω τη δουλειά. ΗΕλένη ήταν ό, τι πιο όμορφο είχα στη ζωή μου».

Η τραγική μητέρα ήταν εξαιρετικά φορτισμένη και λίγο αργότερα ένοιωσε έντονη αδιαθεσία και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο νοσοκομείο.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ζητώντας από τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων να σταθούν με ευλάβεια στη μνήμη του παιδιού του. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι θα έπρεπε να κάθονται στο εδώλιο και οι γονείς των κατηγορουμένων για τον τρόπο που ανέθρεψαν τα παιδιά τους.

«Άδικα έχασε τη ζωή του ένα παιδί με όνειρα για το μέλλον του, να έκανε ένα μεταπτυχιακό ίσως. Προσπαθήσαμε να τη μεγαλώσουμε με νύχια και δόντια. Της μάθαμε να αγαπάει τον συνάνθρωπο, να σέβεται το διαφορετικό. Σήμερα η Ελένη Τοπαλούδη είναι εδώ παρούσα και θα είμαι πάντα στην καρδιά μας. Εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει αυτό που πέρασα εγώ. Εγώ δεν μπόρεσα να πάω στο νεκροτομείο. Πήγε ο αδελφός μου. Έφυγε ο κόσμος κάτω από πόδια μας», κατέθεσε.

«Το πιο συγκλονιστικό ήταν όταν πήγαμε στο σπίτι του παιδιού μας.Το πλυντήριο ήταν αναμμένο. Είχε αφήσει ένα μισοφαγωμένο μήλο στο ψυγείο και μισή τσίχλα. Θα γύριζε το παιδί μας δεν είχε κανονίσει κάτι. Με ποτάμια στα μάτια προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα πράγματα της».

The post Συγκλόνισαν οι καταθέσεις των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα