Συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή: Λείπεις μπαμπά, μεγάλο το κενό σου

11:39 7/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του Αντώνη Βαρδή. Ο γιος του, Γιάννης Βαρδής, με μία συγκινητική ανάρτηση ομολογεί πόσο του λείπει ο πατέρας του και εκφράζει τα συναισθήματά του από την απουσία του.

«Αυτος ειναι ο ανθρωπος μου. Η αδυναμια μου,η μεγαλυτερη μου αγαπη.Λειπεις μπαμπα παρα

πολυ. Καθε μερα και καθε στιγμη και η απωλεια σου μεγαλη και σε συναισθηματικο αλλα και σε μουσικο επιπεδο. Μεγαλο το κενο σου. Κανεις δεν μπορει να σε φτασει. Σημερα λοιπον ειναι η μερα σου. Τα γενεθλια σου. Ευχομαι εκει που βρισκεσαι να εισαι καλα αν και ξερω ποσο θα ηθελες να εισαι εδω μαζι μας και ας ακουγεται εγωιστικο αυτο. Ισως και να εισαι εδω. Σε κουβαλαω μεσα μου,στα σπλαχνα μου στο μυαλο μου στο αιμα μου. Θα ειμαι εδω για να κανω οσα ηθελες και οσα ειχες πει και εγω και οσοι πραγματικα σαγαπανε. Χρονια σου πολλα!!” γράφει αναλυτικά στην ανάρτησή του.

Αυτος ειναι ο ανθρωπος μου. Η αδυναμια μου,η μεγαλυτερη μου αγαπη.Λειπεις μπαμπα παρα πολυ. Καθε μερα και καθε στιγμη και η απωλεια σου μεγαλη και σε συναισθηματικο αλλα και σε μουσικο επιπεδο. Μεγαλο το κενο σου. Κανεις δεν μπορει να σε φτασει. Σημερα λοιπον ειναι η μερα σου. Τα γενεθλια σου. Ευχομαι εκει που βρισκεσαι να εισαι καλα αν και ξερω ποσο θα ηθελες να εισαι εδω μαζι μας και ας ακουγεται εγωιστικο αυτο. Ισως και να εισαι εδω. Σε κουβαλαω μεσα μου,στα σπλαχνα μου στο μυαλο μου στο αιμα μου. Θα ειμαι εδω για να κανω οσα ηθελες και οσα ειχες πει και εγω και οσοι πραγματικα σαγαπανε. Χρονια σου πολλα!! #antonisvardis #vardis @antonis_vardis @vardisantonis

A post shared by giannisvardis (@giannisvardis) on Aug 6, 2018 at 2:12pm PDT

The post Συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή: Λείπεις μπαμπά, μεγάλο το κενό σου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα