Φρίκη στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον εραστή της με τον άνδρα της και τον έκαναν μπάρμπεκιου

11:34 7/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ όπου μία γυναίκα σκότωσε τον εραστή της με τον άνδρα της και μετά σκότωσε και τον άνδρα της για να τον εκδικηθεί, ενώ ενδέχεται να έχει σκοτώσει άλλους εννέα άνδρες σε άλλες Πολιτείες.

Ο Τζέισον και η Κέλι Κόχραν ορκίστηκαν τη βραδιά του γάμου τους όχι «μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος” αλλά αν ποτέ απατήσει ο ένας τον άλλον θα σκοτώσουν τον εραστή! Και έτσι έγινε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 κι έπειτα από δέκα χρόνια γάμου κι ενώ ζούσαν

στο Μίσιγκαν, ο Τζέισον αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο γάμος τους περνούσε κρίση.

Η Κέλι συνήψε σχέση με έναν εργολάβο, τον Κρις Ρίγκαν που γνώρισε στη δουλειά. Ο Κρις την προσκαλούσε σπίτι του όπου έκαναν σεξ και καθώς ζούσαν σε κλειστή κοινωνία γρήγορα τα νέα μαθεύτηκαν. Ο Τζέισον πληροφορήθηκε για την απιστία της γυναίκας του και ζήτησε την εφαρμογή της συμφωνίας.

Έτσι, έστησαν το σχέδιό τους. Η Κέλι κάλεσε το νεραστή της σπίτι για σεξ και δείπνο. Όταν ο Τζέισον επέστρεψε σπίτι και τους βρήκε μαζί πυροβόλησε στο κεφάλι τον 53χρονο εργολάβο. Στη συνέχεια το ζευγάρι διαμέλισε το άψυχο σώμα με ηλεκτρικό πριόνι, έβαλαν τα κομμάτια σε σακούλες και τα πέταξαν στα γύρω δάση. Κάποια κομμάτια που τους απέμειναν τα έκαναν μπάρμπεκιου και τα προσέφεραν στους γείτονες.

Οι οικείοι του Κρις δήλωσαν την εξαφάνισή του, αλλά η αστυνομία το μόνο που βρήκε ήταν το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητό του όπου μέσα εντόπισαν ένα σημείωμα με οδηγίες για το σπίτι της Κέλι. Οι αστυνομικοί εφθασαν εκεί και ανέκριναν το ζευγάρι αλλά δεν υπήρχαν ίχνη του εξαφανισθέντος. Η γυναίκα παραδέχθηκε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση αλλά με τον άνδρα της είχαν ανοιχτή σχέση και δεν τον πείραζε. Καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη, οι δύο δολοφόνοι διέφυγαν. Προκειμένου να γλυτώσουν από τις υποψίες μετακόμισαν στην Ιντιάνα.

Η Κέλι θεωρείτο πρόσωπο ενδιαφέροντος, αλλά κανείς δεν την αναζήτησε για έναν χρόνο. Ωστόσο, καθώς παρέμενε ερωτευμένη με τον εραστή της είχε αρχίσει να οργίζεται με τον άνδρα της. Τον Φεβρουάριο 2016 κάλεσε στην Άμεση Δράση λέγοντας ότι ο άνδρας της ανέπνεε με δυσκολία, ότι έκανε εμετό, ίδρωνε και πνιγόταν. Όταν το νοσηλευτικό προσωπικό έφθασε στο σημείο βρήκαν τον άνδρα χωρίς αισθήσεις. Η Κέλι είπε ότι ήταν καταθλιπτικός κι εκανε υπεβολική δόση ηρωίνης. Ωστόσο, κατά την ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκε ότι ο άνδρας πέθανε από ασφυξία. Εννέα εβδομάδες μετά τον θάνατό του κι ενώ η Κέλι είχε διαφύγει στο Κεντάκι κατηγορήθηκε για φόνο και συνελήφθη από τον τοπικό σερίφη.

Ενώ ήταν στη φυλακή επιτέθηκε σε συγκρατούμενές της. Η ίδια παραδέχθηκε τον διπλό φόνο. ΄πως αποκάλυψε έδωσε στον άνδρα της υπερβολική δόση ηρωίνης αλλά καθώς καθυστερούσε να ενεργήσει, τον στραγγάλισε. Στην Ιντιάνα κατηγορήθηκε για τον φόνο του άνδρα της και στο Μίσιγκαν για συνέργεια στον φόνο του εραστή της. Το 2017 καταδικάστηκε σε ισόβια γοα τον θάνατο του εραστή της. Τον Απρίλιο 2018 καταδικάστηκε σε 65ετή κάθειρξη για τον φόνο του συζύγου της.

The post Φρίκη στις ΗΠΑ: Σκότωσε τον εραστή της με τον άνδρα της και τον έκαναν μπάρμπεκιου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα