Στους «16» του Κυπέλλου η Λάρισα

23:14 29/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται η Λάρισα, η οποία στην Καρδίτσα… έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν «κάηκε». Οι «βυσσινί» έμειναν στο 0-0 με την τοπική Αναγέννηση, σε ένα ματς όπου κυριάρχησαν, αλλά γκολ δεν έβαλαν. Την ίδια στιγμή όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχασε στην Πάτρα

από την Παναχαϊκή (1-1) και έτσι η ΑΕΛ ισοβάθμησε με τους Αχαιούς στους 4 πόντους και επειδή στο μεταξύ τους παιχνίδι είχε κερδίσει με 3-0, πήρε εκείνη το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Η αποψινή αναμέτρηση διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και με αρκετές εκατέρωθεν αλλαγές. Αυτό είχε ως συνέπεια οι ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων να δείξουν επηρεασμένοι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησαν, με τον Γιαννιτσάνη κυρίως, σε 3-4 περιπτώσεις, ενώ στις καθυστερήσεις είχαν και δοκάρι σε λάθος διώξιμο του Μπούσδρα. Ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα.

Την ίδια στιγμή η ΑΣΑ ήταν ακίνδυνη και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι δεν έκαναν έστω μία τελική (14-2 οι συνολικές, 5-2 εκείνες του πρώτου ημιχρόνου), ενώ η κατοχή μπάλας ήταν στα επίπεδα του 65%-35% υπέρ της ΑΕΛ. Ετσι ο Θεοδωρόπουλος πέρασε ένα… ξεκούραστο απόγευμα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσίκας, Μούτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μασούρας, Φλεβάρης (88′ Καρίκι), Σταματάκης (50′ Τζέλλος), Χαντζάρας, Παπαευθυμίου.
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (80′ Μασούρας), Κούσας, Γκόλιας, Κόντορ, Μπάλλας, Λαγός (50′ Κριζμάν), Κρητικός, Περόνε, Μπάμπιτς (46′ Ναζλίδης), Γιαννιτσάνης

Πηγή: gazzetta.gr

The post Στους «16» του Κυπέλλου η Λάρισα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα