Στον Σκορπιό παντρεύεται την Τετάρτη η κόρη του Ριμπολόβλεφ

09:50 19/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Σαράντα επτά ολόκληρα χρόνια μετά το απόγευμα της 21ης Οκτωβρίου 2015, στον ίδιο τόπο που είχε γίνει ο ιστορικός γάμος του αξέχαστου Αριστοτέλη Ωνάση με την Τζάκι Μπουβιέ-Κένεντι, θα τελεστεί ο γάμος της κόρης του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη του θρυλικού –πλέον- Σκορπιού.

Η κόρη του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ αποκάλυψε ότι την ερχόμενη Τετάρτη παντρεύεται τον αγαπημένο της Χουάν Σαρτόρι, στο νησί το οποίο έκανε διάσημο ο Ωνάσης.

Η

Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα ανακοίνωσε μάλιστα την απόφασή της, με συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής: «Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το παρών μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου».

Ο 34χρονος σύντροφός της είναι Ελβετός πολίτης, που έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη και είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτρα ασφαλείας γύρο από το νησί έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες.

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα εκμμυστηρεύεται πως επέλεξε τον Σκορπιό γιατί σημαίνει πολλά πράγματα για την ίδια: «Είναι το προσωπικό μου καταφύγιο που με βοηθά να ξεκουραστώ και να επιστρέψω πιο δυνατή στις υποχρεώσεις μου. Είναι το δεύτερό μου σπίτι, ο απόλυτος προορισμός για τις διακοπές μου» και προσθέτει: «Είναι επίσης ένα ιερό μέρος, γεμάτο ιστορία, παράδοση και σεβασμό. Όλα αυτά οφείλονται στην κληρονομιά που άφησε πίσω του ο Αριστοτέλης Ωνάσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα