Στο Μάτι αξημέρωτα ο Τσίπρας- Έκανε αυτοψία στα καμένα

10:58 30/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της τραγωδίας στο Μάτι πραγματοποίησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χωρίς να έχει ειδοποιησει κανέναν και χωρίς την παρουσία καμερών. Η επίσκεψή του διήρκεσε μία ώρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με το Μαξίμου, επισκέφτηκε την περιοχή όπου συντελέστηκε η τραγωδία και συνομίλησε με εκπροσώπους της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των ζημιών, αλλά και με πολίτες, χωρίς όμως να διευκρινίζεται τι ειπώθηκε ανάμεσά τους ή αν υπήρξε ένταση κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης. pic.twitter.com/nWt7RGQAvb

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 30, 2018

The post Στο Μάτι αξημέρωτα ο Τσίπρας- Έκανε αυτοψία στα καμένα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα