Στο λιμάνι, Λεμονή θα λένε και θα κλαίνε; Είναι παλτό ο Γκαρσία;

18:48 6/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται αν ο Όσκαρ Γκαρσία είναι όντως «λίρα εκατό», όπως τον παρουσίασαν, ή ένας προπονητής της σειράς που δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ανάλογες σκέψεις κάνω και εγώ, Όχι γιατί ο Ολυμπιακός

έχασε ένα παιχνίδι. Άλλωστε, μπορεί να νικήσει στη ρεβάνς την ΑΕΚ και να ρεφάρει τις εντυπώσεις. Η εμφάνιση αυτή καθ’ εαυτή της ομάδας είναι που δημιουργεί ερωτήματα. Και οι επιλογές του ίδιου του Γκαρσία.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό να αφήνει εκτός ενδεκάδας τον πιο φορμαρισμένο παίχτη, τον Ανσαριφάρντ, και να βάζει σέντερ φορ τον Μιραλάς. Μόλις μπήκε ως αλλαγή ο Ιρανός σκόραρε. Ούτε μπορώ να εννοήσω την απόφασή του να μην ξεκινήσει με τον Ένγκες ως σέντερ μπακ -που είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην άμυνα, τον τελευταίο καιρό.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά σκέφτομαι ότι ο Ολυμπιακός είναι τρίτος στη βαθμολογία -πρώτη φορά μετά από χρόνια- και κινδυνεύει σοβαρά να χάσει το πρωτάθλημα. Αν ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μπορεί και να τερματίσει τρίτος στο φινάλε. Και, όμως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξόδεψε λεφτά για να τον ενισχύσει και με νέο προπονητή και με τον αγαπημένο της εξέδρας Κέβιν Μιραλάς.

Η «μπούκα» των οπαδών στο γήπεδο, μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ, έγινε επειδή θύμωσαν με το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν χρέωσε με φάουλ τον Γιακουμάκη που έβαλε το γκολ στις καθυστερήσεις. Δεν θα εκπλαγώ, όμως, αν κάποια στιγμή ξεσπάσουν εναντίον του προπονητή, αλλά και του ιδιοκτήτη της ομάδας. Είναι πολύ καλομαθημένοι από φιλικά σφυρίγματα, τα τελευταία χρόνια, και δεν έχουν μάθει ούτε να αδικούνται ούτε να χάνουν.

Δεν θα απορήσω, επίσης, αν ακουστούν συνθήματα υπέρ του Λεμονή. Στο κάτω κάτω ο κύριος Τάκης ανέλαβε την ομάδα τρίτη από τον Χάσι και την ανέβασε στην πρώτη θέση. Και τώρα ο Γκαρσία την επανέφερε στην πρότερη κατάσταση. Μήπως, τελικά, δεν είναι καλύτερος του Χάσι; Και μήπως οι οπαδοί του Ολυμπιακού, Λεμονής θα λένε και θα κλαίνε;

The post Στο λιμάνι, Λεμονή θα λένε και θα κλαίνε; Είναι παλτό ο Γκαρσία; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα