«Εξαγνισμός»… μέσω Καμμένου;

17:44 6/2/2018 - Πηγή: Antinews

Μάλλον ως προσπάθεια να άρει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε ο χειρισμός της υπόθεσης τηςNovartisαπό τους δικαστές, μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι οδηγείται στη Βουλή η υπόθεση των βλημάτων που ήθελε να πουλήσει ο Πάνος Καμμένος στη Σαουδική Αραβία.

Όπως έγινε γνωστό η δικογραφία θα πάει κι αυτή στη Βουλή αμελλητί καθώς «σκόνταψε» στο όνομα του υπουργού Άμυνας και θα διενεργηθεί

έρευνα για το αδίκημα της απιστίας.

Ωστόσο, ο γνωστός – άγνωστος μεσάζων που κατά τον Καμμένο δεν ήταν μεσάζων, Βασίλης Παπαδόπουλος, δεν εμφανίστηκε παρ’ ότι κλήθηκε να δώσει κατάθεση.

Αρνούμαστε να δεχθούμε ότι η κυβέρνηση «κυνηγάει» τον Καμμένο. Έχοντας όμως την πλειοψηφία στη Βουλή, για τα μάτια του κόσμου θα κάνει μια δήθεν έρευνα και στη συνέχεια θα κλείσει την υπόθεση και θα τη στείλει στο αρχείο. Ούτε γάτα ούτε ζημιά για τον ακομβίωτο στρατηγό που θα γελάει με όλους εμάς που περιμένουμε δικαιοσύνη.

Αντίθετα για την υπόθεση τηςNovartisήδη έχει βγάλει ετυμηγορία το Μέγαρο Μαξίμου και σίγουρα θα συσταθεί προανακριτική επιτροπή. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όταν θα «παρελάσουν» όλοι αυτοί πολιτικοί. Το καλύτερο για την κυβέρνηση θα ήταν να τους βάλει και χειροπέδες…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα