Στη Μαδαγασκάρη η Έλλη Παπαγγελή – Διαψεύδει τη συμμετοχή στο Nomads

11:20 7/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Στη Μαδαγασκάρη βρίσκεται η Έλλη Παπαγγελή η οποία ωστόσο η ίδια δηλώνει ότι κάνει διακοπές και πως δεν θα συμετέχει στους Nomads. Όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram:

«Παιδιά επειδή με ρωτάτε, φυσικά και έχουμε συζητήσει κατά καιρούς για ενδεχόμενη συμμετοχή μου στο @nomadsant1 , όμως σκοπός της επίσκεψης μου στην εξωτική Μαδαγασκάρη δεν είναι αυτός. Είναι να δω καλές μου φίλες και

φίλους από την Ελλάδα που εργάζονται για την εκπομπή, και φυσικα να κάνω διακοπές και να ξεκουραστώ. Είμαι πολύ τυχερή που ξέκλεψα κάποιες μέρες, για να γνωρίσω το πανέμορφο αυτό μέρος και να δω από κοντά πως γίνεται το μοντάζ και η όλη διαδικασία. Εάν επρόκειτο να εισβάλλω στο παιχνίδι, θα υπήρχε ανακοίνωση από τον @ant1tv και σίγουρα κάποια επίσημη δήλωση από εμένα. Δεν θα σας άφηνα έτσι!»

View this post on Instagram

Παιδιά επειδή με ρωτάτε, φυσικά και έχουμε συζητήσει κατά καιρούς για ενδεχόμενη συμμετοχή μου στο @nomadsant1 , όμως σκοπός της επίσκεψης μου στην εξωτική Μαδαγασκάρη δεν είναι αυτός. Είναι να δω καλές μου φίλες και φίλους από την Ελλάδα που εργάζονται για την εκπομπή, και φυσικα να κάνω διακοπές και να ξεκουραστώ. Είμαι πολύ τυχερή που ξέκλεψα κάποιες μέρες, για να γνωρίσω το πανέμορφο αυτό μέρος και να δω από κοντά πως γίνεται το μοντάζ και η όλη διαδικασία. Εάν επρόκειτο να εισβάλλω στο παιχνίδι, θα υπήρχε ανακοίνωση από τον @ant1tv και σίγουρα κάποια επίσημη δήλωση από εμένα. Δεν θα σας άφηνα έτσι!

A post shared by Elli Papageli (@ellipapageli) on Nov 6, 2018 at 4:17am PST

View this post on Instagram

A post shared by Elli Papageli (@ellipapageli) on Nov 4, 2018 at 10:11am PST

View this post on Instagram

November in Africa #travel #traveladdicted #discover #beach #nature #vacationmode

A post shared by Elli Papageli (@ellipapageli) on Nov 1, 2018 at 12:13pm PDT

The post Στη Μαδαγασκάρη η Έλλη Παπαγγελή – Διαψεύδει τη συμμετοχή στο Nomads appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα