Στη δίνη των σεξουαλικών σκανδάλων και ο ιταλικός κινηματογράφος;

09:51 4/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν δήλωσε στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον γνωστό σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε, ο οποίος όμως έσπευσε να διαψεύσει την καταγγελία.

Όπως ανέφερε η Τρεβιζάν: «Ηταν η πρώτη συνάντηση ενόψει των γυρισμάτων του έργου ‘‘Ο θρύλος του 1900’’. Μετά από ήρεμη συζήτηση για το φιλμ, όταν ήμασταν έτοιμοι να χαιρετηθούμε, ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγούμε μαζί το βράδυ για να φάμε πίτσα. Εγώ απάντησα ότι είχα ήδη μια υποχρέωση και σηκώθηκα για να φύγω.
Με ακολούθησε μέχρι την πόρτα, με ακούμπησε στον τοίχο και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στα αυτιά, με τα χέρια στο στήθος μου και με αρκετά επιθετικό τρόπο. Κατάφερα να ελευθερωθώ και έφυγα τρέχοντας».

Μαλιστα η 44χρονη σήμερα ηθοποιός δήλωσε πως «είχε μπει στο γραφείο του Τορνατόρε ένα βήμα πριν από το όνειρο που μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αλλά έφυγε νιώθοντας τρομερά άσχημα».

Η Τρεβιζάν, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Corriere della Sera, θυμάται πως «όταν μπήκε στο γραφείο ο σκηνοθέτης είχε βλέμμα γοητευμένο», ενώ «όταν η ίδια αποφάσισε να φύγει το βλέμμα του ήταν γεμάτο μίσος».

Από την πλευρά του ο Ιταλός σκηνοθέτης, ο οποίος έχει βραβευτεί και με Όσκαρ διέψευσε την καταγγελία και σε δήλωσή του αναφέρει:

«Με γεμίζει ευχαρίστηση το ότι μια νέα γυναίκα με θυμάται μετά από τόσα χρόνια. Εγώ ενθυμούμε μόνο μια συνάντηση σε αρμονικό κλίμα. Κατά συνέπεια απορρίπτω τους υπαινιγμούς σε βάρος μου και επιφυλάσσομαι να υπερασπιστώ την εντιμότητά μου στον κατάλληλο χώρο».

The post Στη δίνη των σεξουαλικών σκανδάλων και ο ιταλικός κινηματογράφος; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα