Στη δημοσιότητα ο δραματικός διάλογος με τον πιλότο της μοιραίας πτήσης (ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

09:02 1/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Συγκλονίζει ο τελευταίος διάλογος του πιλότου της μοιραίας πτήσης με τον πύργο ελέγχου. Το αερισκάφος τύπου Avro RJ85, κατέπεσε στην πόλη Αντιόκια, στην περιφέρεια Ουνιόν στο έδαφος της Κολομβίας, όπου σκοτώθηκαν 71 άτομα.

Τις δραματικές στιγμές περιέγραψε συγκυβερνήτης αεροσκάφους της εταιρίας «Avianca» που περίμενε να λάβει έγκριση για προσγείωση στο Μεντεγίν αντί για το Διεθνές Αεροδρόμιο «Χοσέ Μαρία Κόρδοβα» της Μπογκοτά, όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο συγκυβερνήτης έγινε αυτήκοος μάρτυρας του διαλόγου.

«Το TJ85 είπε ξαφνικά ‘Ζητούμε προτεραιότητα για να προσεγγίσουμε

την πίστα προσγείωσης, ζητούμε προτεραιότητα να συνεχίσουμε στη θέση. Έχουμε πρόβλημα με τα καύσιμα‘», αναφέρει ο άνδρα και σημειώνι την αγωνία που υπήρχε στη φωνή του κυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους. «Τώρα έχουμε γενικό πρόβλημα στα ηλεκτρικό. Έχουμε πρόβλημα σε όλα τα ηλεκτρικά συστήματα. Δεν έχω επαφή με το ραντάρ τώρα, δεν έχω επαφή με το ραντάρ. Βοηθήστε μας! Βοηθήστε μας«.

Όσο αυτός άκουγε τη συνομιλία παρέμενε σιωπηός και όπως είπε το μόνο που σκεφτόταν ήταν:»Κάντο, κάντο, κάντο. Προσγειωθείτε, προσγειωθείτε. Γαμώτο, ο τύπος είναι στα 9.000 πόδια θα σκοτωθεί».

H τελευταία φορά που ακούστηκε η φωνή του κυβερνήτη του αεροσκάφους Avro RJ85 ήταν όταν ζήτησε τις συντεταγμένες για προσγείωση…

Keywords
Τυχαία Θέματα