Ο Παναθηναϊκός έχασε 2-1 από τον ΟΦΗ της Β’ Εθνικής

22:55 30/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο ΟΦΗ πήρε τεράστια και αντρική νίκη απέναντι στο πτώμα του Παναθηναϊκού ή μάλλον απέναντι στις φανέλες του συλλόγου. Αυτό το πράγμα δεν είναι Παναθηναϊκός αλλά περίγελος!

Οι Κρητικοί νίκησαν 2-1 με σπουδαία ανατροπή και οι «πράσινοι» για να περάσουν στην επόμενη φάση θέλουν νίκη επί

του Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική και να μην έρθει ισόπαλη η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ηρακλή!

Ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και θα αποτελεί τεράστια έκπληξη αν διατηρηθεί στον πάγκο για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο…

«Λασπομαχίες»

Η βροχή που έπεφτε από το πρωί στο Ηράκλειο είχε μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» σε βούρκο! Η μπάλα κυλούσε υποφερτά μόνο στο μισό γήπεδο ενώ στο άλλο μισό, στον άξονα του γηπέδου υπήρχε μία μεγάλη εστία νερού και λάσπης που δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές να κάνουν την δουλειά τους. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο… τυχερός του πρώτου μέρους έχοντας διαλέξει να επιτεθεί στην «καλή» περιοχή αλλά σε γενικές γραμμές οι συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης ήταν τραγικές και θύμιζαν «λασπομαχίες». Όχι αγώνα ποδοσφαίρου…

«Μίλησε» ο Μπεργκ

Όσο παιζόταν ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας(59%-41%) και βρήκε τον τρόπο να πατήσει την περιοχή του ΟΦΗ παρά τον τραγικό αγωνιστικό χώρο. Η εντολή του Στραματσόνι ήταν ξεκάθαρη. Η μπάλα να φεύγει από την άμυνα για τους Εμποκού, Ιμπάρμπο, Μπεργκ και αν γίνεται στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων.

Η τακτική αυτή απέδωσε και στο πρώτο δεκάλεπτο ο Σουηδός στράικερ είχε δύο μεγάλες στιγμές για γκολ. Στο 2′ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Δαύκου ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο νεαρός πορτιέρο απόκρουσε το τετ-α-τετ, κρατώντας ανέπαφη την εστία του! Μετά το πρώτο καλό δεκάλεπτο, οι «πράσινοι» δεν ξαναβρήκαν την μεγάλη φάση και το παιχνίδι περιορίστηκε σε μια μεγάλη μάχη των 22 παικτών να παίξουν ποδόσφαιρο.

Εξαίρεση η φάση του 31′, όπου άλλαξαν οι ισορροπίες. Ο Ιμπάρμπο έξω από την περιοχή είδε τον ξεχασμένο από την άμυνα του ΟΦΗ, Μπεργκ, του «έσπασε» την μπάλα, ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» μπήκε στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Επική ανατροπή!

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε για να κρατήσει το υπέρ του 1-0 και όχι για να… καθαρίσει το ματς. Ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή της μπάλας(58-42) αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Κοτσόλη. Από την στιγμή που οι Κρητικοί δεν έβρισκαν λύσεις στο επιθετικό τους τρίτο, ένα λάθος του Κουλιμπαλί έδωσε την ευκαιρία στον Βουό να πάρει το πέναλτι από τον Κοτσόλη και τον Χαντί στο 70′ να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα!
Όσοι έχουν δει τον φετινό Παναθηναϊκό ήξεραν την συνέχεια. Η ομάδα εξαφανίστηκε από το γήπεδο, για να το πούμε λαϊκά… νιαούρισε και στο 84′ οι ψυχωμένοι Κρητικοί έγραψαν το 2-1 με τον Όγκμποε!

Αυτό το γκολ ολοκλήρωσε την επική ανατροπή των γηπεδούχων, τους χάρισε μια τεράστια νίκη και πρόσθεσε μία τεράστια ντροπή στην ιστορία του «τριφυλλιού».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα