Στ. Θεοδωράκης: Αρνούμαι να υποκύψω στη «γοητεία» του κ. Τσίπρα και του κ. Μεϊμαράκη

16:00 17/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Το ψαλίδισμα των ποσοστών των δύο μεγάλων κομμάτων και την ενίσχυση του Ποταμιού ζήτησε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι αρνείται να υποκύψει στη «γοητεία του κ. Τσίπρα ή του κ. Μεϊμαράκη».

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε ότι διεκδικεί το 10% εκτιμώντας ότι «αν το Ποτάμι δεν ότι είναι έχει μεγάλο ποσοστό στις επόμενες εκλογές,

τα κόμματα που θα κυβερνήσουν θα κάνουν τα ίδια».

Σημείωσε ότι το Ποτάμι είναι το μόνο κόμμα που εμφάνισε πλήρη ηγετική ομάδα, αλλά και τους ανθρώπους που θα κληθούν να πάρουν τις αποφάσεις την επόμενη μέρα. .

Σχολίασε δε πως αν το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο κόμμα, θα είναι σαν να επιβραβεύονται οι πολιτικές του και οι ευθύνες του για την κατάσταση της χώρας. Θα είναι μια επιβράβευση της κομματοκρατίας.

«Επιπλέον το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε αλλαγές προσώπων και δεν ανανεώθηκε. Το Ποτάμι αντίθετα καθημερινά εκπλήσσει με νέα πρόσωπα» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Πρότεινε οι πολιτικοί αρχηγοί που ψήφισαν τη συμφωνία, να καθίσουν την Κυριακή το βράδυ και να κάνουν μια καινούρια πολιτική συμφωνία.

«Να συναντηθούν και να συμφωνήσουν στη δημιουργία μιας ομάδας κι ενός προγράμματος που θα περιλαμβάνει και μεταρρυθμίσεις και αλλαγές στο μνημόνιο. Πρέπει να συμφωνήσουμε από τώρα ότι θα έχουμε σταθερή κυβέρνηση και δεν θα βγούμε στα πεζοδρόμια και να πετροβολάμε την κυβέρνηση» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα