Φλόριντα: 47χρονη έκρυβε στο τροχόσπιτό της 3.500 όπλα και έναν… σατανιστικό βωμό

15:24 17/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Μία γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη από τις τοπικές αρχές, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν στο τροχόσπιτό της 3.500 όπλα, μεταξύ των οποίων ματσέτες, μαχαίρια και σπαθιά, αλλά και έναν σατανιστικό βωμό.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της Nickole Dykema το βράδυ της Τρίτης λόγω ενός εντάλματος που εκκρεμούσε εις βάρος της. Εκεί όμως αντίκρισαν ένα πραγματικά αλλόκοτο θέαμα, αφού η 47χρονη τους

κοιτούσε απειλητικά μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο για αρκετή ώρα, βρίζοντάς τους και αρνούμενη να συμμορφωθεί με τις εντολές τους να βγει έξω. Όταν τελικά εισέβαλαν στο εσωτερικό του τροχόσπιτου, η Dykema προσπάθησε να τους επιτεθεί με μία ματσέτα και, όταν απέτυχε, κρύφτηκε κάτω από τα σκεπάσματα του κρεβατιού της κραδαίνοντας ένα σπαθί.

Μετά τη σύλληψη της εμφανώς διαταραγμένης γυναίκας, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι, τόσο το τροχόσπιτο της Dykema όσο και η γύρω περιοχή ήταν διάσπαρτη με μακάβρια ευρήματα, όπως κομμένα πλαστικά μέλη από κούκλες και ψεύτικοι σκελετοί με μαχαίρια καρφωμένα πάνω τους,

Επίσης στον χώρο υπήρχε η εικόνα μίας πεντάλφας κρεμασμένη στον τοίχο αλλά και ένας σατανιστικός βωμός πλαισιωμένος από ψεύτικα κρανία και άλλα δαιμονικά σύμβολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα