Σπαράζει η 18χρονη για τη γυναίκα που την απήγαγε την ημέρα της γέννησής της (ΒΙΝΤΕΟ)

19:55 14/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Ακόμη και την ποινή των ισοβίων είναι πιθανό να αντιμετωπίσει η 51χρονη Γκλόρια Γουίλιαμς η οποία απήγαγε την ημέρα της γέννησής της την Αλέξις Μανίγκο και τη μεγάλωσε ως δικό της παιδί.

Το μυστήριο της απαγωγής της Καμίγια Μόμπλεϊ συγκλόνισε τις ΗΠΑ όταν το παιδί εξαφανίστηκε στην ουσία μέσα από τα χέρια της 16χρονης μητέρας τηςστο Πανεπιστημιακό Ιατρικό ΄Κέντρο του Τζάκσονβιλ τον Ιούλιο του 1998.

Ήταν 10 Ιουλίου 1998, στις 15.00, όταν μια

γυναίκα με μπλε λουλουδάτο μπλέιζερ και πράσινο παντελόνι πήρε σε μία λευκή κουβέρτα το βρέφος των οκτώ ωρών κι εξαφανίστηκε. Η ίδια βρισκόταν ήδη στους διαδρόμους του κέντρου επί 14 ώρες, ενώ τις τελευταίες πέντε τις είχε περάσει με το νεογέννητο και τη μητέρα του που μόλις είχε κλείσει τα 16 της χρόνια. Επικαλέστηκε ιατρικό πρόβλημα, ότι τάχα το βρέφος έχει πυρετό και το πήρε από τα χέρια της μητέρας του. Οι νοσοκόμες δεν έδωσαν σημασία καθώς πίστεψαν ότι η γυναίκα ήταν συγγενής της. Η Γκλόρια εξαφανίστηκε με το νεογέννητο σε ένα σακίδιο.

Όπως αναφέρθηκε η ίδια είχε αποβάλει το μωρό της μία εβδομάδα νωρίτερα και προφανώς είδε στο νεογέννητο το μωρό που έχασε.

Καθώς η απαγωγή είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, η έρευνα συνεχιζόταν ακόμη. Μία πληροφορία πριν από έναν χρόνο ήταν εκείνη που οδήγησε την αστυνομία από τη Φλόριδα στη Νότια Καρολίνα όπου σήμερα ζει η 18χρονη. Την εντόπισαν, καθώς είχε την ίδια ημέρα γέννησης με το απαχθέν βρέφος, αν και είχαν παραποιηθεί το πιστοποιητικό γέννησης και όσα έγγραφα την αφορούσαν. Πήραν δείγμα DNA από την έφηβη και τα ανέλυσαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να επιβεβαιώσουν ότι επρόκειτο γιατο βρέφος που είχε απαχθεί πριν από 18 χρόνια.

Την Παρασκευή το πρωί η έφηβη έμαθε ότι η μητέρα που την είχε μεγαλώσει δεν ήταν η βιολογική της μητέρα και την είχε απαγάγει. Η γυναίκα συνελήφθη ενώ κρατείται χωρίς εγγύηση. Αναμένεται να εκδοθεί στη Φλόριδα ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για απαγωγή, πλαστογραφία και οικονομική απάτη.

Εργαζόταν ως κοινωνική λειτουργός, πήγαινε κάθε Κυριακή στην Εκκλησία ενώ συνεισέφερε εθελοντικά στην τοπική Ένωση Βετεράνων.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα η Γκλόρια Γουίλιαμς έχει «μαύρο» ποινικό μητρώο καθώς έχει κριθεί ένοχη για ακάλυπτες επιταγές και οικονομική απάτη. Έχει κατηγορηθεί για διαταραχή της κοινής ησυχίας δύο μήνες μετάτην απαγωγή του βρέφους. Της έχουν κάνει έξωση έξι φορές από έξι διαφορετικά σπίτια. Ζούσε σε σπίτι που της το έχτισε ΜΚΟ καιδιέμενε εκεί με τον σύζυγο, τις δύο βιολογικές κόρες της και τη 18χρονη.

Η βιολογική οικογένεια της Καμίγια ετοιμάζεται να τη συναντήσει κι αισθάνεται βαθιά συγκίνηση, ενώ όπως είδαν φωτογραφίες της, η γιαγιά της είπε πως είναι ίδια ο μπαμπάς της.

Ωστόσο, η Καμίγια αποδέχεται ως μητέρα τη γυναίκα που τη μεγάλωσε και η σύλληψή της την έχει συντρίψει. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης στη σελίδα της στα social media έγραψε ότι η μητέρα της δεν είναι εγκληματίας, ενώ την επισκέφθηκε στα κρατητήρια όπου απαθανατίστηκε να της σφίγγει τα δάχτυλα μέσα από τα κάγκελα και να την αποκαλεί «μαμά» κλαίγοντας σπαρακτικά.

«Η μητέρα μου με μεγάλωσε με όσα είχα ανάγκη και κυρίως με όλα όσα ήθελα. Η μητέρα μου δεν είναι εγκληματίας«, έγραψε η νεαρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα