Στο στόχαστρο της Ραχήλ Μακρή ο Γιώργος Παπαδάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

19:10 14/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Μιλώντας στην εκπομπή του Epsilon, »Αποκαλυπτικά», η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή εξέφρασε το παράπονό της για τον Γιώργο Παπαδάκη που την έκοψε, όπως λέει από την εκπομπή του από το 2015.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης με έκοψε από τον Σεπτέμβριο του 2015. Ενώ ως βουλευτής από το 2012 τον τιμούσα στις εκπομπές τις οποίες με καλούσε -πολλές φορές με τρομερή κούραση γιατί έπρεπε να πάω στο κανάλι 7 το πρωί, ενώ μπορεί να είχα στις 9 επιτροπή-, με πολύ μεγάλη πίεση που ασκούσε ο ίδιος πήγαινα. Το 2015

δεν με κάλεσε ενώ ήμουν υποψήφια σε μια πολύ μεγάλη περιφέρεια με τη Λαϊκή Ενότητα. Προτίμησαν να καλούν τα δεκανίκια του συστήματος τα οποία ήθελαν να μπουν στη Βουλή, γιατί τους ενοχλητικούς και τα «βαρίδια» δεν έπρεπε να τους προβάλουν για να μπουν στη Βουλή».

Σε ερώτηση αν είχε κόστος που είπε τις αλήθειες της και δεν έκανε κωλοτούμπες σημείωσε: «Πολιτικό κόστος μεγάλο, γιατί μπορούσα με μια δικαιολογία να τα ψηφίσω και να βρίσκομαι είτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να βρίσκομαι στην κυβέρνηση σε υψηλόβαθμο πόστο. Είχε τεράστιο κόστος. Και στη δουλειά μου γιατί εγώ δεν είμαι ανεπάγγελτη όπως είναι οι ίδιοι, διώκομαι πολιτικά και έχω προσφύγει στη δικαιοσύνη για την αποκατάσταση των νομίμων δικαιωμάτων μου. Είμαι επικίνδυνη γι αυτό το σύστημα. Είμαι επικίνδυνη γιατί λέω αλήθειες και είμαι λαοφιλής«.

«Όταν αντιλαμβάνεσαι εύκολα πράγματα και φεύγεις είναι πάρα πολύ καλό, Είναι θετικό. Είχα πάει να βοηθήσω, είδα κάποια πράγματα και αποχώρησα», είπε για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα