Σοκ στη Μόσχα: Γυναίκα αποκεφάλισε παιδί και κράδαινε το κεφάλι του στο μετρό (BINTEO)

12:17 29/2/2016 - Πηγή: Aixmi

Έξω από σταθμό μετρό στη Μόσχα ντά εντοπίστηκε γυναίκα ντυμένη στα μαύρα να κρατά στο χέρι το κεφάλι ενός παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φώναζε “Allahu Akbar», δηλαδή ο «Αλλάχ είναι μεγάλος», όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα.

Οι περαστικοί που αντίκρισαν το αποτροπιαστικό θέαμα τόνισαν ότι δεν αντιλήφθηκαν αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα, καθώς το άτομο ήταν καλυμμένο με μαύρα ρούχα. Λίγο αργότερα το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι

πρόκειται για γυναίκα, ενώ οι περαστικοί ανέφεραν ότι συνελήφθη ως ύποπτη τρομοκρατίας.

Το θύμα αναγνωρίστηκε ως κοριτσάκι, τη Nastya M. Αμέσως μετά τον φόνο η ύποπτη πήγε στον σταθμό του μετρό κι όταν τη σταμάτησε ένας αστυνομικός για έλεγχο εκείνη έβγαλε από την τσάντα το κεφάλι του παιδιού κι άρχισε να ουρλιάζει ότι το σκότωσε.

Женщину у метро «Октябрьское поле» задержали по подозрению в терроризме https://t.co/6tI1RNRCEg pic.twitter.com/0UAEQp8Ao1

— #говоритмосква (@govoritmsk) February 29, 2016

Τα ξημερώματα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης πυρκαγιάς σε κτιριακό συγκρότημα. Το παιδί υπολογίζεται ότι ήταν γύρω στα 3-4 έτη, σύμφωνα με το Interfax. Αστυνομική πηγή ανέφερε στο RIA Novosti ότι πρόκειται για την νταντά δύο παιδιών, η οποία φέρεται να σκότωσε το ένα από τα δύο και μάλιστα πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα.

Keywords
Αναζητήσεις
αποκφαλιση μωρου μοσχα
Τυχαία Θέματα