Σοκ σε γαλλικό ριάλιτι: αυτοκτόνησε γιατρός μετά τον θάνατο παίκτη!‏

08:57 3/4/2013 - Πηγή: Aixmi

Η σκληρή κριτική που δέχτηκε από τα γαλλικά ΜΜΕ για τον θάνατο ενός παίκτη του «Survivor» έγινε η αιτία να βάλει τέλος στη ζωή του ο γιατρός του τηλεοπτικού reality show προκαλώντας σοκ στην γαλλική κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον διεθνή τύπο ο παίκτης του παιχνιδιού, Ζεράλ Μπαμπίν, πέθανε στις 22 Μαρτίου από καρδιακή προσβολή την πρώτη μέρα των γυρισμάτων για τη νέα

σεζόν στη Καμπότζη. Ενώ όμως οι τοπικές αρχές απέδωσαν τον θάνατο του 25χρονου σε φυσικά αίτια, τα γαλλικά media επέρριψαν τις ευθύνες στον γιατρό του παιχνιδιού τον 38χρονο Τιερί Κόστα.

Μην μπορώντας να το διαχειριστεί ο γιατρός έβαλε τέλος στη ζωή του αφήνοντας ένα σημείωμα που έγραφε «Η 20χρονη εμπειρία μου αμφισβητήθηκε από τα media και με κατηγόρησαν με ψευδείς ιστορίες» και ως τελευταία επιθυμία ζήτησε να δημοσιευτεί. Στο σημείωμα ανέφερε ότι κατά την διάρκεια των ιατρικών του καθηκόντων τηρούσε πάντα τον όρκο του Ιπποκράτη.

H εταιρία Αdventure Line Productions (ALP) που έχει την ευθύνη της παραγωγής του show, κατέθεσε αγωγή δυσφήμισης για τις αβάσιμες κατηγορίες ενώ ανέφερε ότι είχε άψογη συνεργασία με τον εκλιπόντα Τιερί Κόστα για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν τονίζοντας το ήθος του.

Σύμφωνα με δημοσίυεμα της εφημερίδας Le Monde, η αυτοκτονία του γιατρού και ο θάνατος του παίκτη ένδεχεται να βάλουν τέλος στη μετάδοση της εκπομπή- ορόσημου του καναλιού ΤF1.

Keywords
Τυχαία Θέματα