Σκουρλέτης για Μητσοτάκη: Έπαιζε «τσιλίκι» στις ρούγες του Αιγάλεω!

19:51 6/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και Σκουρλέτη με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σακουρλέτη να το «τερματίζει» δηλώνοντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:«Θυμάμαι τον κ. Μητσοτάκη με κοντά παντελονάκια στις ρούγες της Πετρούπολης και του Αιγάλεω να παίζει «τσιλίκι» και να τον φωνάζει η μητέρα του να έρθει για φαΐ. Τι να σας πω τώρα… Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Ή θα κάνουμε πολιτικό διάλογο και ο καθένας θα αξιολογηθεί από τον κόσμο με βάση τις ευθύνες του, τις πολιτικές του, ή αλλιώς θα αρχίσουμε να καταφεύγουμε σε ευφυολογήματα».

Αφορμή στάθηκε

μια ανακοίνωση που είχε εκδόσει η ΝΔ την Παρασκευή απαντώντας σε άλλες δηλώσεις του κ.Σκουρλέτη, σε συνέντευξη Τύπου στην Κέρκυρα, όπου βρίσκεται.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: «Ο κ. Πάνος Σκουρλέτης είπε για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι “χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα ημιμάθειας» και αναρωτήθηκε αν πρόκειται για “χυδαίο λαϊκιστή”. Το επόμενο που περιμένουμε από τον κ. Σκουρλέτη είναι να μας πει ότι έχει ζήσει 5 χρόνια στο Αιγάλεω…».

Keywords
Τυχαία Θέματα