Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θόδωρος Νιτσιάκος

18:53 11/1/2020 - Πηγή: Aixmi

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο Θεόδωρος Νιτσιάκος. Το αυτοκίνητό του έπεσε σε χαράδρα στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων τη νύχτα, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου. Ο 76χρονος επιχειρηματίας της πτηνοτροφίας επέστρεφε από κυνήγι και οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ κακές.

Στο 5ο χιλιόμετρο του δασικού δρόμου Αετομηλίτσας-Πληκατίου, το όχημά του ακινητοποιήθηκε λόγω πάγου. Ο συνοδηγός κατέβηκε από το αμάξι στο οποίο βρισκόταν  ο Θόδωρος Νιτσιάκος και άρχισε να σπρώχνει. Ωστόσο, η κλίση ήταν ανηφορική και κύλησε προς τα πίσω πέφτοντας στο γκρεμό.

Ο Θόδωρος Νιτσιάκος

ήταν ο ιδρυτής της επιχείρησης «Κοτόπουλα Νιτσιάκος», με έδρα 
τα Ιωάννινα και 40ετή παρουσία στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Τα κύρια αντικείμενα της επιχείρησης περιλαμβάνουν την παραγωγή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων κοτόπουλου, κουνελιού και γαλοπούλας, εκκολάψιμων αυγών και νεοσσών κοτόπουλου, ζωοτροφών και πρώτων υλών για παντός τύπου κτηνοτροφική εκμετάλλευση, τροφών για σκύλους και γάτες.

The post Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θόδωρος Νιτσιάκος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα