Σκοτώθηκε σε τροχαίο ηθοποιός του Σταρ Τρεκ – Δείτε το σημείο του δυστυχήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

12:55 20/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Σοκ παγκοσμίως προκάλεσε ο τραγικός χαμός του 27χρονου ηθοποιού Άντονι Γέλτσιν, που έγινε διάσημος από τον ρόλο του ως Τσέκοφ στη διασκευή του Σταρ Τρεκ.

Ο τρόπος με τον οποίο σκοτώθηκε ο ηθοποιός σοκάρει ακόμη πρισσότερο. Φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό του που το είχε παρκαρισμένο στον διάδρομο του σπιτιού του για να τσεκάρει την αλληλογραφία του, όταν το αυτοκίνητο κύλησε και τον συνέτριψε ανάμεσα στις λαμαρίνες, τον τοίχο και τον φράχτη.

Να σημειωθεί ότι ο Γέλτσιν οδηγούσε ένα τζιπ

που ζυγιζει 2 τόνους, όπότε ήταν φυσιολογικό με την ταχύτητα που έπεσε πάνω του να τον σκοτώσει.

Ο νεαρός ηθοποιός επρόκειτο να συναντήσει τους φίλους του για πρόβα κι όταν δεν εμφανίστηκε ανησύχησαν και τον αναζήησαν. Βρήκαν τη σορό του καρφωμένη ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τον τοίχο.

Αυτά άλλωστε αναφέρονται και στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας του Λος Άντζελες που διενεργεί έρευνα αναζητώντας τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού.

Ο Άντονι Γέλτσιν γεννήθηκε στη Ρωσία, ενώ μετανάστευσαν στις ΗΠΑ όταν εκείνος ήταν μικρό παιδί. Ο πρώτος του ρόλος ήταν το 2000 στην «Εντατική» ενώ έκανε αρκετές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Ο πρώτος μεγάλος ρόλος που τον έκανε και παγκοσμίως γνωστός ήταν στην ταινία του J.J. Abram Σταρ Τρεκ όπου υπουδύθηκε τον Τσέκοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα