Σκότωσε τη φίλη του με 88 μαχαιριές για ένα… ψέμα

23:39 26/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα σοκαριστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Σιβηρία όταν μια 34χρονη γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη 88 φορές μέσα στο αυτοκίνητό της. Δράστης όπως αποκαλύφθηκε ήταν ο φίλος της ο οποίος τη μαχαίρωσε όταν θύμωσε μαζί της επειδή γέλασε σε βάρος του με ένα ψέμα που της είχε πει.

Ειδικότερα, η Irina Kozlova, 34 ετών, πήγε με τον Evgeny Markov για διακοπές. Ο φίλος της ζήτησε να κλείσει τα μάτια της, έβγαλε ένα μαχαίρι και πραγματοποίησε την σοκαριστική επίθεση μέσα στο Mini Cooper της Κόζλοβα

με το οποίο το ζευγάρι είχε μεταβεί σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, σε ένα από τα πρώτα του ραντεβού. Το σώμα της Ιρίνα βρέθηκε στο αυτοκίνητο της στο χωριό Ust-Mana με θέα στον ποταμό Yenisei, στη Σιβηρία. Ο δολοφόνος συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ απολάμβανε ήρεμα το δείπνο του σε εστιατόριο.

Ο άνδρας αναστατώθηκε όταν η κοπέλα ανακάλυψε την αλήθεια για το ψέμα που της είχε πει για την επαγγελματική του κατάσταση. Ο Markov είχε παρουσιαστεί ως πετυχημένος επιχειρηματίας, ενώ στην πραγματικότητα δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Η Ρωσική Επιτροπή Ερευνών, η οποία διερευνά σοβαρά εγκλήματα ανακοίνωσε: «Την παραμονή της δολοφονίας ο άντρας ενημέρωσε την κοπέλα, ότι ήθελε να την εκπλήξει και την κάλεσε να επιλέξει ένα ρομαντικό μέρος. Τον οδήγησε στο χωριό, όπου ο άντρας της είπε να κλείσει τα μάτια της και έπειτα με ένα μαχαίρι προκάλεσε πολλαπλές πληγές που ήταν θανατηφόρες».

The post Σκότωσε τη φίλη του με 88 μαχαιριές για ένα… ψέμα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα