Σκόνταψε στον Βόλο ο Ολυμπιακός -Φωνάζει για τον διαιτητή

20:27 22/12/2019 - Πηγή: Aixmi

Άφησε 2 βαθμούς στον Βόλο και έμεινε δεύτερος στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε 2 δοκάρια και ένα (κακώς) ακυρωμένο γκολ, ενώ διαμαρτύρεται και για πέναλτι που δεν του δόθηκε. 

Το ματς πήρε…φωτιά στο 17ο λεπτό, όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ με τον Σουντανί , άλλά ο διαιτητής

Φωτιάς και το VAR το ακύρωσαν, υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ. Στη συνέχεια  τραυματίστηκαν Μπρούνο και Σουντανί, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές, περνώντας στον σγωνιστικό χώρο Λοβέρα και Γκερέρο.

Στο 34′ ο Μπέος και ο Καραπαπάς ήρθαν σε αντιπαράθεση και ο διαιτητής ζήτησε να απομακρυνθούν και οι δύο, βγάζοντας κάρτες. Ο Μπέος, που είδε κόκκινη κάρτα, είχε δηλωθεί ως διερμηνέας.

Στο καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δεν δόθηκε πέναλτι του Φερράρι πάνω στον Ελ Αραμπί. Ο Φωτιάς πήγε  στο VAR, είδε ξανά και ξανά τη φάση, και υπέδειξε πως δεν υπήρξε παράταση.

Στο 52ο λίγο έλειψε να σκοράρει ο Βόλος, όταν ο Σα έκανε κακή έξοδο και ο Σεμέδο αιφνιδιάστηκε και έδιωξε δύσκολα. Οι γηπαδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ και στο 67ο, αλλά πάλι ο Σεμέδο έσωσε την κατάσταση.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός είχε τη σειρά του για ευκαιρία, με τον Ελ Αραμπί να σουτάρει στο δοκάρι, ενώ και στο 72΄είχε δεύτερο δοκάρι μετά από φάουλ του Λοβέρα και απόκρουση του Γκαραβέλη.

Τελικά, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Ο διαιτητής Φωτίου ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του γηπέδου.

The post Σκόνταψε στον Βόλο ο Ολυμπιακός -Φωνάζει για τον διαιτητή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα