Σκληρή επίθεση Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον Ντόναλντ Τραμπ: Αει γ@@@@ου

21:23 14/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αποκαλώντας τον φθηνιάρη, ενώ δεν του επέτρεψε να καθίσει στον πάγκο που του έχουν αφιερώσει στο ετήσιο γκαλά του πάρκου Hudson River το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση Pier 62 στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ο 74χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ και στην μέχρι τώρα παραμονή

του στον Λευκό Οίκο.

Αντε γ@@@ου Ντόναλντ Τραμπ, είπε. «Είσαι ένας φρικτός γ@@@@ης, συμπήρωσε ο σταρ του Χόλιγουντ.
Όταν τιμήθηκε με τον δικό του πάγκο του στο πάρκο, ο Ντε Νίρο δήλωσε: «Μια από τις απολαύσεις μου θα είναι να κρατώ μακριά από τον πάγκο μου τους ανθρώπους που δεν αξίζουν μια θέα στο πάρκο όπως είναι ο Ντόναλντ Τραμπ».

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαϊκ Μπλούμπεργκ τότε είπε για τον ηθοποιό «Χρειάστηκαν πολλά χρόνια πριν καταφέρω να βγάλω μια πρόταση από τον Bobby. Δεν είναι και τόσο μεγάλος ομιλητής».

Όμως ο ντε Νίρο αναφέρθηκε και στον εδώ και χρόνια στενό του φίλο Χάρβεϊ Γουαϊστάιν λέγοντας πωπς δεν έχει μιλήσει καθόλου μαζί του μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τις καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών ηθοποιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα