Σήριαλ Ξεπαπαδέα: H Γ.Γ. διαφθοράς μέλος σε ΔΣ εταιρείας με δημόσια έργα

17:09 9/4/2019 - Πηγή: Aixmi

Ερωτήματα που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις γεννώνται από τις διαρκείς αποκαλύψεις σχετικά με τις δραστηριότητες της γενικής γραμματέως Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασίας Ξεπαπαδέα. Το πρωί έγινε γνωστό πως υπήρξε μέλος του ΔΣ ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της, η οποία αναλαμβάνει δουλειές από το Δημόσιο μέχρι και σήμερα.

Όπως ανέφερε το protothema.gr που πρώτο έφερε στο φως της δημοσιότητας το θέμα από μία απλή αναζήτηση στο Γενικό Εμπορικό

Μητρώο (ΓΕΜΗ), προκύπτει πως η Αναστασία Ξεπαπαδέα είναι μέλος του Δ.Σ. ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της, η οποία παίρνει δουλειές από το Δημόσιο μέχρι και σήμερα με την επωνυμία «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί». Η εταιρεία ανήκει στον πατέρα της και έχει συσταθεί από το 2002 με έδρα την Κέρκυρα, με την Αναστασία Ξεπαπαδέα να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της με θητεία έως το 2020, τη στιγμή που η ίδια από τον Απρίλιο του 2018 είναι γ.γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς.
Η ίδια σε δηλώσεις της, νωρίτερα, ανέφερε πως έχει παραιτηθεί από το 2015 από την οικογενειακή εταιρεία. Ωστόσο είναι απορίας άξιο γιατί το όνομά της εξαφανίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μόλις λίγη ώρα αφού ξέσπασε σάλος. Μάλιστα, όπως αναφέρει το in.gr, στις 07.22 το πρωί το όνομα της κυρίας Ξεπαπαδέα περιλαμβανόταν ως μέλος στο Δ.Σ. της εταιρείας «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί» στην επίσημη εικόνα από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) έως χθες. Λίγες ώρες αργότερα όμως, το όνομά της… εξοστρακίστηκε από το Δ.Σ.

Δευτέρα ώρα 7:22

Λίγες ώρες αργότερα…

The post Σήριαλ Ξεπαπαδέα: H Γ.Γ. διαφθοράς μέλος σε ΔΣ εταιρείας με δημόσια έργα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα