«Ρουκέτα» Καμμένου: Ακροδεξιός ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Ρήγας κομισάριος της ΚΝΕ

14:29 9/4/2019 - Πηγή: Aixmi

«Γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δεν έχει να κάνει με τον κ. Αποστολάκη, τον οποίο θεωρώ ικανό και είμαι ήσυχος που είναι εκεί. Έχει υποσκελιστεί από τον Ρήγα που λειτουργεί σαν κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Αμυνας».

Aυτό ανέφερε ο Πάνος Καμμένος και υποστήριξε ότι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Γιώργος Καμπάς είναι «ακροδεξιός» και λειτουργεί σαν «πιόνι» του Ρήγα.

«Δεν έκαναν αρχηγό τον κ. Στεφανή,

έκαναν έναν άνθρωπο με δύο εμφράγματα, που έχει στην πλάτη του και την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Είναι ακροδεξιός. Λειτουργεί σας πιόνι του Ρήγα», σημείωσε. «Προχές είπε ότι στο Ρούπελ πολέμησαν «ανεξαρτήτως θρησκειών», ήταν στοχευμένη δήλωση. Είναι ανίκανος, επικίνδυνος, κατευθυνόμενος».

Μιλώντας στο Open (στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Γιάννη Σαραντάκο) υποστήριξε ότι με τη συμφωνία των Πρεσπών ενεργοποιούνται και μυστικά πρωτόκολλα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ενώ ζητείται από εφοπλιστές να βοηθήσουν για το στρατό και το ναυτικό, από τον κρατικό προϋολογισμό «δίνουν 198 εκατομμύρια ευρώ στα Σκόπια».

The post «Ρουκέτα» Καμμένου: Ακροδεξιός ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Ρήγας κομισάριος της ΚΝΕ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα