Σημείωμα που εξηγεί γιατί αυτοκτόνησε άφησε ο Φώτης Ντούλος

14:27 1/2/2020 - Πηγή: Aixmi

Ιδιόχειρο σημείωμα, γραμμένο με μπλε στυλό στις 28 Ιανουαρίου 2020, την ημέρα που αποφάσισε να αυτοκτονήσει, άφησε ο Φώτης Ντούλος. Το αποκαλύπτει η εφημερίδα New York Post.

«Αρνούμαι να περάσω έστω και μια ώρα στη φυλακή για κάτι με το οποίο δεν έχω καμία σχέση. Αρκετά πια. Αν χρειάζεται να μου πάρετε το κεφάλι για να τελειώνει όλο αυτό, κάντε το», έγραψε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του και το γεμίσει με καπνούς εξάτμισης

για να αυτοκτονήσει.

Ο 52χρονος Ελληνας κατασκευαστής είχε βρεθεί χωρίς αισθήσεις στο αυτοκίνητό του, στο γκαράζ του σπιτιού του, το πρωί της Τρίτης και ουσιαστικά ήταν κλινικά νεκρός. Το βράδυ της Πέμπτης οι γιατροί τον αποσυνέδεσαν από τα μηχανήματα.

Αντιμετώπιζε κατηγορίες για δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά ηλικίας 8 εώς 13 ετών. Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις24 Μαϊου του 2019, αφού πρώτα είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολεία. Στο τελευταίο σημείωμά του ανέφερε ότι ούτε ο ίδιος, ούτε οι δύο συγκατηγορούμενοί του, η πρώην ερωμένη του Μισέλ Τροκόνις και ο δικηγόρος Κεντ Μαχίνι, έχουν κάποια σχέση με την εξαφάνισή της.

Για τα πέντε παιδιά του, τρεις γιοι και δυο κόρες, που τώρα ζουν με τη μητέρα της Τζένιφερ ο Φώτης Ντούλος έγραψε: «Παρακαλώ ενημερώστε τα παιδιά μου ότι τα αγαπώ, θα έκανα τα πάντα για εκείνα αλλά δυστυχώς όλοι έχουμε τα όριά μας».

Ο Φώτης Ντούλος στο σημείωμα αυτοκτονίας του μίλησε για την τελευταία σύντροφό του Άννα Κάρι.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έμειναν μαζί μου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Πάνω απ ‘όλα την Άννα Κάρι. Λυπάμαι που σας άφησα και δεν συνέχισα τον αγώνα».

Ο Φώτης Ντούλος βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, έχοντας πληρώσει 6 εκατ. δολάρια ως εγγύηση, μέρος της οποίας είχε πληρώσει η Άννα Κάρι.

s his client has been charged with murder in her disappearance. (Mark Mirko/Hartford Courant via AP, Pool, File)

The post Σημείωμα που εξηγεί γιατί αυτοκτόνησε άφησε ο Φώτης Ντούλος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα