Σεβασμός στον Κουρμπέλη-Κλώτσησε εκατομύρια…

21:20 1/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο ιστορικός Παναθηναϊκός, η ομάδα των μεγάλων ευρωπαϊκών διακρίσεων, φυλλοροεί με ευθύνη τυχοδιωκτών παραγόντων και αφιονισμένων χουλιγκάνων, που αφάνισαν κάθε υγιή επιχειρηματική φωνή και μετέτρεψαν σε πρόσκληση για αυτοκτονία την πιθανή εμπλοκή οιουδήποτε με τα διοικητικά.

Ο σύλλογος δείχνει να μην έχει αύριο, ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης αγωνίζεται να τον κρατήσει όρθιο, όμως οι ποδοσφαιριστές δεν πληρώνονται, οι συμφωνίες διακανονισμών

δεν τηρούνται και όλοι θέλουν να φύγουν.

Όλοι; Όχι ακριβώς. Υπάρχει ένας που αποφάσισε να μείνει, ενώ είχε εξαιρετικά καλή οικονομική πρόταση. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο ΠΑΟΚ του έδινε 2,1 εκατομύρια ευρώ, εκείνος όμως προτίμησε να μείνει στην ομάδα. «Είμαι αρχηγός και θέλω να μείνω», είπε. «Δεν πάω σε άλλη ελληνική ομάδα, αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό θα το σκεφτώ».

Η αναμενόμενη πρόταση από την ιταλική Σαμπντόρια δεν ήρθε, τελικά, οπότε αποφάσισε να μείνει στη Λεωφόρο, που από ευρωπαϊκό σαλόνι έχει μετατραπεί σε ψωροκώσταινα.

Δεν αδικώ τους παίκτες που έφυγαν. Καλά έκαναν, από τη στιγμή που άλλα περίμεναν όταν ήρθαν και άλλα βρήκαν. Ο Μολέδο, ο Βιγιαφάνιες, ο Χουλτ, ήταν ίσως οι καλύτεροι. Χωρίς αυτούς ο Παναθηναϊκός «κονταίνει» κι άλλο, καθώς προστίθενται στους «φευγάτους» Μπεργκ και Ζέκα.

Έμεινε, όμως, ο Κουρμπέλης. Και γι αυτό του αξίζει σεβασμός. Διακαιολογημένα μπαίνει στην καρδιά κάθε φιλάθλου του Πναθηναϊκού.

The post Σεβασμός στον Κουρμπέλη-Κλώτσησε εκατομύρια… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα