Σέρρες: Σε αυλή σπιτιού φίλων του βρέθηκε θαμμένος o αγνοούμενος 37χρονος

12:52 8/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Κάτω από 20 εκατοστά χώμα στην αυλή σπιτιού στην Αλιστράτη Σερρών, όπου διέμεναν φίλοι του βρέθηκε θαμμένος ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής.

Ο 37χρονος αγνοείτο από τις 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη ενώ η έρευνα είχε τραγική κατάληξη όταν εντοπίστηκε το πτώμα του θαμμένο στην αυλή του σπιτιού όπου διαμένου δύο αδέρφια, 37 χρονών και 40 χρονών και η μητέρα τους.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, την ημέρα που εξανανίστηκε το θύμα, επρόκειτο να συναντηθεί με τους δύο αδερφούς. Όταν η αστυνομία

τους ρώτησε σχετικά, οι δυο τους έπεσαν σε αντιφάσεις.

Χθες το πρωί, αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά έφθασαν στο σπίτι τους και ξεκίνησαν τις έρευνες, οι οποίες διακόπηκαν λόγω βροχής, ενώ τελικά η σορός εντοπίστηκε θαμμένη στην αυλή τους.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ομολογήσει ότι αυτοί έθαψαν τον 37χρονο καθώς έκαναν χρήση ναρκωτικών και ο φίλος τους πέθανε. Και τα δύο αδέρφια έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για θέματα σχετικά με ναρκωτικά.

The post Σέρρες: Σε αυλή σπιτιού φίλων του βρέθηκε θαμμένος o αγνοούμενος 37χρονος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα