Σε φόνο εμπλέκει τον Τσάρλι Σιν πρώην φίλος του

18:17 8/2/2018 - Πηγή: Aixmi

«Καίει» τον Τσάρλι Σιν πρών καλός του φίλος καθώς τον κατηγορεί για εμπλοκή στη δολοφονία του βοηθού του Ρικ Καλαμάρα.

Ο πρώην φίλος του Τσάρλι Σιν και παίχτης του μπέιζμπολ Λέιν Ντάικστρα σε συνέντευξή του στο «The Hollywood Reporter», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο Σιν βοήθησε στον φόνο του Καλαμάρο την 1η Ιουλίου του 2012.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρέτρια του Καλαμάρο τον βρήκε νεκρό στο διαμέρισμα που διατηρούσε και

σύμφωνα με τη νεκροψία- νεκροτομή ο θάνατός του οφειλόταν σε υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, καθώς στο αίμα του βρέθηκαν υψηλές ποσότητες της ουσίας φαιντανύλη. Πρόκειται για ένα συνθετικό οπιοειδούς το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια αναισθησίας.

Καθώς ο 50χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την κατάθλιψη και τη χρήση ουσιών ο ιατροδικαστής κατέληξε πως ο θάνατός του οφειλόταν σε «ατύχημα».

Τώρα όμως ο Ντάικστρα ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς όπως δήλωσε ο βοηθός του Σιν έγραφε ένα βιβλίο για τον ηθοποιό με πολλές καυτές αποκαλύψεις για τη ζωή του και εκείνος δε δίστασε να τον «βγάλει από τη μέση»
Όπως υποστήριξε στη συνέντευξή του όταν ρώτησε τον Σιν: «Τι στο διάολο συνέβη στον Καλαμάρο;», τότε φέρεται να του απάντησε: «Εννοείς τον νεκρό Ρικ; Αυτό που συνέβη ήταν ότι ο προσπάθησε να με εκβιάσει και ήθελε 5 εκατ. δολάρια. Έπρεπε να τον βγάλω από τη μέση. Του ετοίμασα μια καυτή δόση».
Πάντως ο δικηγόρος του σταρ του Χόλιγουντ, Shane Bernard αρνήθηκε τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για αναξιόπιστο άτομο που κάνει γελοίες καταγγελίες.

The post Σε φόνο εμπλέκει τον Τσάρλι Σιν πρώην φίλος του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα