ΣΑΤΑ: Αφαιρέστε την άδεια του οδηγού που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα

15:15 22/3/2019 - Πηγή: Aixmi

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο και έντονες αντιδράσεις στους αυτοκινητιστές Ταξί η άρνηση του οδηγού Ταξί να βοηθήσει την αιμόφυρτη γυναίκα που είχε πυροβολήσει ο σύζυγός της στο Ελληνικό.

Ο Σύνδεσμος Υτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ) καταδίκασε τη συμπεριφορά του και ζήτησε από το υπουργείο Μεταφορών να του αφαιρέσει την άδεια.

Η 59χρονη Βουλγάρα είχε δεχθεί τα πυρά του απόστρατου αντισμήναρχου

και ζήτησε βοήθεια από τον οδηγό Ταξί, φωνάζοντας «με σκότωσε, με σκότωσε». Εκείνος όμως, της είπε να βγει έξω, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταρρεύσει λίγο αργότερα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ

Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική, αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας.

The post ΣΑΤΑ: Αφαιρέστε την άδεια του οδηγού που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα