Σάλος στις ΗΠΑ: Η υπόκλιση του Τραμπ στον Σαουδάραβα βασιλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

11:13 21/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Με την ανώτατη πολιτική διάκριση της Σαουδικής Αραβίας τιμήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ από τον βασιλιά της χώρας Αμπντουλαζίζ.

Μάλιστα, στη διάρκεια της παρασημοφόρησής του στο παλάτι, ο πλανητάρχης υποκλίθηκε μπροστά στον βασιλιά σκύβοντας το κεφάλι και λυγίζοντας τα γόνατα!

Και μπορεί να απέδωσαν την υπόκλιση του Τραμπ στη στιγμή και την τιμή που δεχόταν, ωστόσο ο ίδιος ήταν πριν από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα στις 20 Ιουνίου του 2012 όταν κατηγορούσε τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα για την υπόκλισή του στον Σαουδάραβα βασιλιά κι έπειτα στον πρόεδρο του Μεξικό, χαρακτηρίζοντάς τον Ερασιτέχνη!

Αυτό που προκάλεσε την οργή δεν ήταν η αρχική υπόκλιση που θεωρήθηκε αναγκαία για να περάσει ο βασιλιάς το παράσημο στον λαιμό του προέδρου των ΗΠΑ αλλά το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αμέσως μετά ξαναϋποκλίθηκε λυγίζοντας τα γόνατα για να δείξει την ευγνωμοσύνη του,. Αμέσως δέχθηκε σχόλια και αυστηρή κριτική καθώς οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του υπενθύμισαν τα όσα καυστικά έλεγε κατηγορώντας τον Ομπάμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα