«Ρουκέτες» Νετανιάχου: Θα βομβαρδίσουμε στο εκατονταπλάσιο όσους μας επιτεθούν

11:21 11/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε σύντομο τηλεοπτικό του διάγγελμα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ιράν τονίζοντας ότι το Ισραήλ απάντησε αναλογικά στην Ισλαμική Δημοκρατία επειδή αυτή πέρασε την κόκκινη γραμμή.

«Χθες έστειλα σαφές μήνυμα στον στρατό του Άσαντ. Οι πράξεις μας στοχεύοσουν στις ιρανικές δυναμεις στη Συρία. Αλλά αν ο συριακός στρατός μας επιτεθεί θα λάβουμε δράση εναντίον του. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να αποτρέψει την

ενίσχυση όλων των ισλαμιστικών δυνάμεων στη Συρία. Πρέπει να ενωθούμε και να ξεριζώσουμε το κακό που απλώνει τις ρίζες του στη Συρία και παντού. Το Ιράν διέσχυσε την κόκκινη γραμμή. Απαντήσαμε αναλογικά και οι ισταηλινές δυνάμεις εξαπέλυσαν μίας μεγάλης κλίμακας επίθεση εναντίον ιρανικών στόχων στη Συρία» είπε στην αρχή του διαγγέλματός του λίγο πριν μπει στη συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας στο Τελ Αβίβ.

«Βρισκόμαστε εν μέσω μιας παρατεταμένης μάχης και η πολιτική μας είναι σαφής: δεν θα επιτρέψουμε στο Ιράν να εδραιωθεί στρατιωτικά στη Συρία», πρόσθεσε ο Νετανιάχου, υπογραμμίζοντας ότι καμία ρουκέτα δεν έπεσε στο Ισραήλ.

«Θα βομβαρδίσουμε στο εκατονταπλάσιο όσους μας επιτεθούν. Και θα δράσουμε εναντίον όσων ετοιμάζονται να μας επιτεθούν, πριν το πράξουν. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε» προειδοποίησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κλιμακώνοντας την ένταση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν.

The post «Ρουκέτες» Νετανιάχου: Θα βομβαρδίσουμε στο εκατονταπλάσιο όσους μας επιτεθούν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα