Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής: Ο Τραμπ είναι έτοιμος να χτυπήσει τη Β.Κορέα

21:03 1/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Στην αποκάλυψη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να χτυπήσει τη Βόρεια Κορέα ώστε να εμποδίσει χτύπημα στην Αμερική αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο γερουσιαστής Lindsey Graham, και μάλιστα όπως δήλωσε, του το αποκάλυψε ο ίδιος ο Τραμπ.

WATCH: “They’re wrong. There is a military option to destroy North Korea’s program and North Korea itself.”

@LindseyGrahamSC pic.twitter.com/R0Bxjegjjn

TODAY (@TODAYshow) August 1, 2017

«Ο πρόεδρος Τραμπ είπε: «δεν θα τους επιτρέψω να αποκτήσουν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο (ICBM) που θα φέρει πυρηνική κεφαλή προκειμένου να πλήξουν την Αμερική». Βρίσκονται προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν θα το κάνουν εάν πιστέψουν ότι υπάρχει μια αξιόπιστη απειλή στρατιωτικής δράσης στο τραπέζι» εξήγησε ο πολιτικός σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

«Υπάρχει επί τάπητος το σενάριο στρατιωτικής δράσης, που προβλέπει να καταστρέψουμε το βορειοκορεατικό πρόγραμμα και την ίδια τη Βόρεια Κορέα» τόνισε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής.

«Θα ξεσπάσει πόλεμος με τη Βόρεια Κορέα με αφορμή το βαλλιστικό της πρόγραμμα εάν συνεχίσουν να προσπαθούν να πλήξουν την Αμερική με έναν ICBM» επέμεινε ο Γκράχαμ, επικαλούμενος τις συζητήσεις του με το Ντόναλντ Τραμπ.

Και κατέληξε λέγοντας: «Μου το είπε. Το πιστεύω».

Keywords
Τυχαία Θέματα