Ρεκόρ για την Τζούντι Ντεντς – Βραβεύτηκε με 8ο Olivier (BINTEO)

09:40 4/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες Βρετανίδες ηθοποιούς. Έχει αναδειχθεί παίζοντας τόσο σαιξπηρικούς ρόλους όσο και ως… αφεντικό του Τζέιμς Μποντ.

Η Τζούντι Ντεντς πλέον επιβεβαίωσε τη σπουδαιότητα και την αξία της ως θεατρικής ηθοποιού καθώς βραβεύθηκε για 8η φορά με Olivier, ένα βραβείο που θεσπίστηκε στη μνήμη του σπουδαίου Λόρενς Ολίβιε. Η 81χρονη Ντεντς έγινε η πρώτη ηθοποιός στην οποία απονέμεται το αντίστοιχο βραβείο σημειώνοντας ρεκόρ και γράφοντας ιστορία στη θεατρική

σκηνή του Λονδίνου.

Η Τζούντι Ντεντς τιμήθηκε για την υποκριτική της τέχνη υποδυόμενη την Παυλίνα στο έργο «Ένα χειμωνιάτικο παραμύθι» στο πλευρό του επίσης επιτυχημένου θεατράνθρωπου Κένεθ Μπράνα.

Η πρώτη φορά που κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο ήταν το 1977 για τον ρόλο της στον Μάκμπεθ, ενώ το 2004 τιμήθηκε για την προσφορά της.

«Κυρίες και κύριοι, είμαι εντελώς έξαλλη, καθώς είχα βάλει στοίχημα με τον εγγονό μου το οποίο τώρα έχασα και δεν θα με αφήσει ποτέ να το ξεχάσω», είπε η Ντεντς στην ομιλία της κατά τη βράβευσή της. «Το ξέρω ότι όλοι λένε τι υπέροχα που πέρασαν όταν έκαναν κάτι, αλλά αυτή τη φορά μπορώ να πω πραγματικά πώς ήταν μια αξιομνημόνευτη εποχή για μένα στο The Winter’s Tale».

Keywords
Τυχαία Θέματα