Ρατσιστική επίθεση σε ελληνικό εστιατόριο στο Μπέρμιγχαμ

23:26 23/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Δύσκολη ήταν η εβδομάδα που πέρσε για τους εργαζομένους στο ελληνικό εστιατόριο στο Μπέρμιγχαμ All Greek Street Food UK, καθώς, όπως η διεύθυνση ενημέρωσε με ανάρτηση στο facebook, δέχθηκαν διπλή επίθεση μέσα σε λίγες ημέρες. Αρχικά, ένας περαστικός έσπασε με κλωτσιές το τζάμι στην είσοδο του μαγαζιού, ενώ δύο μέρες αργότερα ένας άλλος ούρησε στην πόρτα του καταστήματος το οποίο εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο.

Όταν του είπαν να μην το κάνει αυτό, εκείνος έφυγε κι επίστρεψε λίγο αργότερο συνοδευόμενος από έναν άνδρα και μια γυναίκα. Επιτέθηκαν τόσο λεκτικά όσο και σωματικά στους εργαζομένους του καταστήματος με αποτέλεσμα ένας υπάλληλος να πάθει εξάρθρωση στον ώμο του. Όπως αναφέρουν στην ανάρτησή τους «παρά το άγχος, η ομάδα ανέκτησε την αισιοδοξία της, ψήνοντας και σερβίροντας σουβλάκι στον κόσμο. Όλοι εμείς στο All Greek Street Food UK είμαστε ενάντια στη βία και τον ρατσισμό, στηρίζουμε τη διαφορετικότητα, την ειρήνη και πάντα τη θετική αύρα. Μείνετε ασφαλείς, διασκεδάστε και ελάτε να γεμίσουμε τις πεινασμένες κοιλίτσες σας με σουβλάκι» ήταν το μήνυμα του εστιατορίου.

The post Ρατσιστική επίθεση σε ελληνικό εστιατόριο στο Μπέρμιγχαμ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα