Εμφύλιος στην οικογένεια Πατούλη: Ο σύζυγος δεν στηρίζει τη σύζυγο

19:46 23/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Εμφύλιος ξέσπασε στην οικογένεια Πατούλη, μετά την ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη ότι θα διεκδικήσει τον δήμο Αμαρουσίου. Ο σύζυγός της και απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Πατούλης παρενέβη δημόσια και δήλωσε ότι στηρίζει για τη δημαρχία τον Θόδωρο Αμπατζόγλου -επίσημο υποψήφιο της ΝΔ.

«Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του», τόνισε. Και πρόσθεσε: «Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής».

Η παρέμβαση Πατούλη, που έχει λάβει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

το επίσημο χρίσμα για την περιφέρεια Αττικής, κατέστη αναγκαία, καθώς η πρωτοβουλία τής συζύγου της προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ. Εξοργισμένος φέρεται και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στενός συνεργάτης τού οποίου είναι ο κ. Αμπατζόγλου.

Από τη ΝΔ είχε προταθεί στην κυρία Πατούλη να περοληφθεί στο ψηφοδέλτιο τού Κώστα Μπακογιάννη και να διεκδικήσει την εκλογή της στο δημοτικό συμβούλιο τής Αθήνας. Ωστόσο. ο σχεδιασμός δεν προχώρησε και η κυρία Πατούλη αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για τον δήμο Αμαρουσίου.

Η δήλωση τού Γιώργου Πατούλη:

«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007. Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου.

Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής».

The post Εμφύλιος στην οικογένεια Πατούλη: Ο σύζυγος δεν στηρίζει τη σύζυγο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα