Ραντεβού στο Σύνταγμα για ηχηρό «όχι» στα νέα μέτρα

09:15 18/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα και σήμερα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Τα συνδικάτα ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 18.30 στο Σύνταγμα για να βροντοφωνάξουν «όχι» στα μέτρα.

Στις 10.00 το πρωί έχει προγραμματισθεί πορεία συνταξιούχων. Στις 18.30 στο Σύνταγμα είναι η προγραμματισμένη συγκέντρωση των συνδικάτων. Στις 19.00 στην Ομόνοια θα συγκεντρωθεί το ΠΑΜΕ.

Οι

εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, οι ναυτικοί, οι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους και σήμερα.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια έως και την Παρασκευή. Η ομοσπονδία θα αποφασίσει σήμερα αν θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της

Οι δικηγόροι απέχουν και σήμερα από τα καθήκοντά τους ενώ οι συμβολαιογράφοι έχουν αποφασίσει αποχή έως και την Παρασκευή.

«Παρών» στο συλλαλητήριο του συντάγματος θα δώσουν και οι επιστημονικοί φορείς με το σύνθημα «Δεν έχω να πληρώσω, δεν έχω άλλα να δώσω».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους πολίτες της Αττικής να δώσουν το «παρών» στο Σύνταγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα