Ραγδαίες εξελίξεις για την κλοπή οπλισμού στη Λέρο -Ομολόγησε ό ένας από τους τρεις υπόπτους

21:18 12/9/2019 - Πηγή: Aixmi

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της κλοπής οπλισμού από τη Ναυτική Βάση στην Λέρο. Οι ανακρίσεις οδήγησαν σε τρία ύποπτα άτομα: ο ένας υπήρξε αποθηκάριος και πήρε μετάθεση αμέσως μετά τη Λέρο για περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, ενώ οι άλλοι δυο είναι πρώην στελέχη των Υποβρυχίων Καταστροφών που έχουν αποστρατευθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών τους και συλλέγονται σημαντικά στοιχεία, ενώ ο ένας εκ των τριών φαίνεται ήδη πως ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, πάντως, κρατά προς το παρόν χαμηλούς τόνους αναμένοντας την ολοκλήρωση των ερευνών.

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, γνωρίζεται ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία. Το οριστικό αποτέλεσμά της, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Το κρίσιμο είναι να αποκαλυφθεί το πού κατέληξε το κλαπέν πολεμικό υλικό.

The post Ραγδαίες εξελίξεις για την κλοπή οπλισμού στη Λέρο -Ομολόγησε ό ένας από τους τρεις υπόπτους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα